Maksutavat

 

Maksuehdot

Kun ostat CDON.COM:ista, on sinulla valittavanasi useita eri maksutapoja. Käytössäsi olevat maksutavat voivat vaihdella.  Alapuolelta löydät ehdot kaikille maksutavoille, joita CDON.COM tarjoaa.

Pidätämme oikeuden tarkistaa ostajan luottotiedot maksutavasta riippumatta. Luottotietojen tarkistus ei vaikuta kuluttajan luottokelpoisuuteen eikä tarkistus ole julkinen. Henkilötietojesi sekä tarvittavien luottotietojen kerääminen ja käsittely on tarpeen, jotta voimme myöntää 14 päivän maksuajan. Voit lukea tietosuojakäytännöstämme lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietoja.

 

Vaihtoehto 1. Korttimaksu

Koko tilauksen hinta voidaan valita maksettavaksi maksu- tai luottokortilla. Hyväksymme nyt VISAn ja Mastercardin. Kortin käytöstä ei peritä maksua. Luottokorttimaksut käsittelee maksuyhteistyökumppanimme DIBS DebiTech, jolla takaamme nopean ja turvallisen maksamisen.

Ohjeet korttimaksuun:
1. Valitse kassalla maksutavaksi luottokortti. Siirryt DIBS:n turvalliselle maksupalvelimelle.
2. Valitse luottokortin tyyppi, syötä kortin numero, voimassaoloaika ja turvakoodi (CVV), sekä kortinhaltijan nimi.
Huomioi, että käytettävällä kortilla tulee olla vähintään kaksi kuukautta voimassaoloaikaa jäljellä.
3. Järjestelmä tarkistaa, että kortin tiedot täsmäävät ja että kortilla on katetta oston suorittamiseen.
4. Ostosummasta tehdään ensin katevaraus tilillesi.
5. Katevarauksen summa siirtyy CDON.COM:lle DIBS maksujärjestelmän kautta, kun tilaus lähetetään varastosta. Mikäli tilaus jaetaan useampiin toimituksiin, katevarauksen summa veloitetaan kortilta kun viimeinen toimitus lähetetään.

Korttien tietoja käsittelevä DIBS DebiTech täyttää PCI-DSS- vaatimukset.
Löydät lisätietoa tietosuojakäytännöstämme täältä.
Huomaa, että digitaalisia tuotteita voi maksaa tällä hetkellä korttimaksulla sekä verkkomaksulla.


Vaihtoehto 2. Verkkomaksu

Voit valita maksun suorittamisen verkkomaksuna, jos olet Nordean tai Danske Bankin internetpankin käyttäjä. Verkkomaksu kirjautuu välittömästi CDON.COM:lle. Maksusta ei aiheudu kuluja ja siirto tehdään DIBS- järjestelmän kautta suojatun yhteyden avulla.

Ohjeet verkkomaksuun:
1. Valitse kassalla maksutavaksi verkkomaksu ja valitse tämän jälkeen pankki.

2. Napsauta Vahvista tilaus-painiketta. Siirryt nyt pankkisi kirjautumissivulle jossa tunnistautuminen tapahtuu kuten tavallisesti.

3. Maksun saajan tiedot ja maksettava summa näkyvät valmiiksi täytettyinä.

4. Valitse tili jolta summa veloitetaan ja hyväksy maksu.

5. Napsauta Takaisin kauppiaan sivulle- painiketta jolloin palaat takaisin CDON.fi- sivustolle.

DIBS täyttää PCI-DSS-vaatimukset. Löydät lisätietoa tietosuojakäytännöstämme täältä.

Käytämme Visan ja MasterCardin kehittämää 3D-Secure standardia verkkomaksujen turvallisuuden lisäämiseksi.

Vaihtoehto 3. Qliro-lasku – 14 päivän maksuaika

Yhteistyössä Qliro AB filial i Finland:in kanssa (joka on Qliro AB:n Suomessa sijaitseva sivuliike, jälj. "Qliro"), tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla. Kun valitset maksutavaksi Qliron, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Maksuaikaa laskulla on 14 päivää siitä, kun tilaus on lähetetty verkkokaupasta. Paperilaskuun lisätään 3 euron laskutusmaksu. Valitessasi maksutavaksi laskun teet sopimuksen Qliron kanssa ja hyväksyt samalla, että Qliro käsittelee henkilötietojasi sekä tekee luottotietojen tarkistuksen. Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyvissä asioissa pyydämme sinua kääntymään suoraan Qliron puoleen.

Laskun saadessasi voit valita jopa 36 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskusta. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Täydelliset laskuehdot ja tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät alla olevista linkeistä:

Yleiset Qliro-laskuehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 

Yritysasiakkaat

Yhteistyössä Qliro AB filial i Finland:in kanssa (joka on Qliro AB:n Suomessa sijaitseva sivuliike, jälj. "Qliro"), tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla. Kun valitset maksutavaksi Qliron, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja hyväksyt, että Qliro käsittelee henkilötietojasi. Maksuaikaa laskulla on 21 päivää siitä, kun tilaus on lähetetty verkkokaupasta. Paperilaskuun lisäämme 3 euron laskutusmaksun. Lasku toimitetaan postitse, kun tilaus on lähetetty. Yritykset, jotka haluavat tehdä suuremman tilauksen laskua vastaan, voivat ottaa yhteyttä Qliron asiakaspalveluun.

Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

Täydelliset laskuehdot ja tietoa henkilötietojen käsittelystä löydät alla olevista linkeistä:

Yleiset Qliro-laskuehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 

Huom! Emme toimita elektronisia laskuja!

Takaisinmaksu palautusten ja reklamaatioiden vuoksi

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on 14 päivää aikaa peruuttaa kauppa tai valittaa tuotteesta. Qliro noudattaa kuluttajansuojalain määräyksiä. On tärkeää, että osoitat reklamaation tuotteen myyneeseen kauppaan ja siirrät laskun eräpäivää Qliro.com-sivustossa. Näin Qliro saa ostoksesta ajantasaiset tiedot. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Qliron asiakaspalveluun. Vaikka peruutat kaupan, sinulta voidaan silti veloittaa toimitus-, palautus- tai laskutuskuluja. Voit tarkistaa laskusi ja jäljelle jääneet maksut Qliron verkkosivustossa


Vaihtoehto 4. Qliro Osamaksu

Yhteistyössä Qliro AB filial i Finland:in kanssa (joka on Qliro AB:n Suomessa sijaitseva sivuliike, jälj. "Qliro"), tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostokset osamaksulla. Mikäli et maksa eräpäivään mennessä laskun kokonaismäärää tai päätät solmia tililuottosopimuksen, hyväksyt, että velka siirtyy luottotilille. Tämä tarkoittaa, että voit jakaa tilillä olevan velan maksamisen jopa 36 kuukauden ajalle. Kaikki saman kuukauden aikana tehdyt ostokset kerätään yhteen laskuun, joka lähetetään vakituiseen osoitteeseesi. Laskutuskulu on 3,95 euroa kuukaudessa. Valitessasi maksutavaksi osamaksun hyväksyt, että Qliro käsittelee henkilötietojasi.

Voit tilata ainoastaan väestörekisteriin merkittyyn vakituiseen kotiosoitteeseen. Sinun tulee maksaa vähintään laskussa mainittu minimisumma, korot ja laskutuskulut. Voit myös halutessasi maksaa laskussa ilmoitetun kokonaissaldon päättääksesi tilisopimuksen. Ostohetkellä tilaajan luottotiedot tarkistetaan. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

Jos tilinomistaja valitsee maksutavaksi osamaksun, noudatetaan valitun osamaksusuunnitelman ehtoja. Qliron tämänhetkiset osamaksuvaihtoehdot ovat seuraavat:

Maksuehto                              6 kk                12 kk               36 kk

Käsittelymaksu                        29,95 €            39,95 €            39,95 €

Laskutusmaksu                        3,95 €              3,95 €              3,95 €

Lainakorko                              0 %                0 %                 14,95 %


Jos tilinomistaja valitsee kaupan yhteydessä maksutavaksi Qliro Tilin ja/tai luottohakemuksessa ei muuten sovita, tai jos tilinomistaja valitsee maksutavaksi osamaksun mutta ei noudata annettua osamaksusuunnitelmaa, noudatetaan seuraavia ehtoja:

Maksuehto                                                                          Käsittelymaksu   Laskutusmaksu   Lainakorko

1/24 käytetystä luottorajasta / kuukausi (väh. 9 €)                   0 €                  3,95 €              22,00 %

Täydelliset maksuehdot sekä lisätietoa Qliron keräämistä henkilötiedoista löydät alla olevasta linkistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 

 

Takaisinmaksu palautusten ja reklamaatioiden vuoksi

Kuluttajansuojalain mukaan kuluttajalla on 14 päivää aikaa peruuttaa kauppa tai valittaa tuotteesta. On tärkeää, että osoitat reklamaation tuotteen myyneeseen kauppaan ja siirrät laskun eräpäivää Qliro.com-sivustossa. Näin Qliro saa ostoksesta ajantasaiset tiedot. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Qliron asiakaspalveluun. Vaikka peruutat kaupan, sinulta voidaan silti veloittaa toimitus-, palautus- tai laskutuskuluja. Voit tarkistaa laskusi ja jäljelle jääneet maksut Qliron verkkosivustossa

 

Vaihtoehto 5. "Osta nyt, maksa myöhemmin" -kampanjat

Joskus CDON.COM tarjoaa pidennettyjä maksuaikoja "Osta nyt, maksa myöhemmin" -kampanjoiden muodossa. Tämä maksutapa koskee vain tiettyjä kampanjoita.

Jos haluat tehdä ostoksia pidennetyllä maksuajalla, sinulle luodaan Qliro-tili. CDON.COM ei säilytä maksun tietoja.

Kun teet ostoksia "Osta nyt, maksa myöhemmin" -kampanjassa, lähettää Qliro Ab filial i Finland (joka on Qliro AB:n Suomessa sijaitseva sivuliike) laskun. Suostut samalla siihen, että Qliro käsittelee henkilötietojasi, josta voit lukea lisätietoa täältä. Viimeinen maksupäivä määräytyy maksutavaksi valitsemasi kampanjan sääntöjen mukaisesti. Tähän kampanjamaksuvaihtoehtoon kuuluu 3,95 euron ostokohtainen veloitus. Ostokohtainen veloitus sisältyy laskun summaan.


Vaihtoehto 6. PayPal

Voit rahoittaa hankintasi PayPal-tilisi saldolla tai PayPal-tiliisi liitetyllä maksu- tai luottokortilla. Lisätietoja saat täältä.

Ohjeet PayPal-maksuun:

1. Valitse kassalla maksutavaksi PayPal.

2. Napsauta Vahvista tilaus. Siirryt nyt Paypal.com-sivustolle.

3. Kirjaudu PayPal-tilillesi ja suorita maksu.

4. Kun maksu on hyväksytty, palaat takaisin CDON.fi-sivustolle.