MAINOS
Tilaa joulukalenteri

Rahtirappuset

Rahti ja toimitus

Rahtiluokat

CDON:lla toimituskulut riippuvat siitä, mihin rahtiluokkaan tuote kuuluu.

Rahtiluokia on seitsemän ja niihin liittyvät toimituskulut on esitetty seuraavassa taulukossa:

Rahtiluokka A 2,95 euroa
Rahtiluokka B 4,95 euroa
Rahtiluokka C 7,95 euroa
Rahtiluokka D 59,95 euroa
Rahtiluokka E 4,90 euroa (Lelut)
Rahtiluokka G – rahti lasketaan toimitusosoitteen postinumeron mukaisesti. Rahdin loppusumma näkyy kun kirjaudut kassalle.
Rahtiluokka H 4 euroa

Näiden rahtiluokkien lisäksi on olemassa myös tuotteita, jotka myydään ilman toimituskuluja. Näet mihin rahtiluokkaan jokin tietty tuote kuuluu tuotesivulta tai kassalta. Jos ostat usean eri rahtiluokan tuotteita, maksat vain korkeimman rahtiluokan toimituskulut. Luonnollisesti maksat vain yhdet toimituskulut riippumatta tilaamiesi tuotteiden määrästä tai vaikka tilaus jaettaisiin useaan eri toimitukseen. Toimituskulut lasketaan automaattisesti mukaan tilaukseesi. 

CDON+ jäsenille yli 15 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja, lue lisää CDON+:n ehdoista ja Yleisistä ehdoista täältä.

Tuotteesi lähetetään suoraan kotiin postilaatikkoosi. Suuremmat tilaukset voit noutaa lähimmästä postin toimipisteestä tai ne toimitetaan kotiisi pakettina tai lavana.

Toimitus

Jos vastaanotatte virheellisen tai väärän tuotteen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme niin pian kuin mahdollista, kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Lähetämme teille palautusohjeet kun olemme vastaanottaneet virheilmoituksenne.

Mikäli tuote  on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme ilmoittamaan vauriosta asiakaspalveluumme välittömästi ja viimeistään seitsemän arkipäivän sisällä alkaen siitä kun olette vastaanottaneet tilauksenne. Tämä koskee myös piilotettuja vikoja. Tämän vuoksi on tärkeää, että avaatte ja tarkastatte tuotteenne huolellisesti sekä ulko- että sisäpuolelta heti sen vastaanotettuanne. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyytäkää kuljettajalta dokumentaatio kuljetusvahingosta mahdollista reklamaatiota varten.

CDON Alandia AB ja Yhteistyökumppanit pidättävät itsellään oikeuden veloittaa asiakkaalta kustannukset, jotka johtuvat takaisinlähetetyistä tilauksista, joita asiakas ei hae tai ei voi vastaanottaa, tällä hetkellä 15 euroa. CDON Alandia AB pidättää tämän lisäksi itsellään oikeuden veloittaa asiakkaalta 60 euroa suurista lähetyksistä (esim. TV:t ja kuntolaitteet), joita ei haeta tai ei voida vastaanottaa. Kyseiset maksut veloitetaan erikseen laskulla tai vaihtoehtoisesti veloitetaan kortti- tai suoramaksun takaisinmaksusta. 

Kirje ja paketti

Pienemmät tuotteet lähetämme kirjeenä ja ne toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Kirjeistä sekä paketeista, joita ei voida toimittaa postilaatikkoon saat ilmoituksen, jonka avulla voit noutaa ne ilmoitetusta toimipaikasta. Huomaa, että myyjä ei voi vaikuttaa siihen, toimitetaanko kirje postilaatikkoon vai joudutko noutamaan sen postitoimipaikasta.

Suurten tuotteiden toimitus

Jos tilaat CDON Alandia AB:ltä TV:n joka on suurempi kuin 42 tuumaa tai muita tuotteita jotka ylittävät tavallisen paketin mitat tai painon, toimittaa Itella tuotteen kotiinkuljetuksella. Tuote toimitetaan katutasoon arkipäivisin klo 8.00 ja klo 16.00 välisenä aikana. Itella ottaa yhteyttä puhelimitse toimituksen tarkasta ajankohdasta. Tästä syystä on tärkeää, että olet antanut puhelinnumerosi oikein Omat sivut/Asiakastiedot -kohdassa. 

Ystävällisesti huomioikaa, että yhteistyökumppaneillamme saattavat olla käytössä erilaiset toimitusehdot ja he saattavat käyttää muita kuljetuspalveluja tilattujen tuotteiden toimittamiseen, kuten esim. Schenker-, DHL- tai Bring-palveluja. Löydät lisätietoa kyseisen yhteistyökumppanin omalta verkkosivustolta. Näet myös aina tuotekuvauksen yhteydessä toimittaako tuotteen CDON.COM vai joku toinen yhtiö.