Alennuskoodi

Alennuskoodi

Alennuskoodeillamme on eri voimassaoloajat sekä erilaisia ehtoja riippuen siitä mihin kampanjaan tai mille tarjoukselle koodi on luotu. Voit lukea saamasi alennuskoodin voimassaoloajasta ja muista ehdoista sen mukana tulleesta sähköpostista, esimerkiksi uutiskirjeestä. Alennuskoodit koskevat yleisesti ainoastaan tuotteita, jotka CDON toimittaa. Koodit eivät esimerkiksi kelpaa Lekmerin tai Trettin tuotteille, eivätkä myöskään digitaalisille tuotteille.

Yritykset voivat hankkia lahjakortteja ja pienin summa tilauksille on 500€. Alennuskoodeja voit saada eri yhteyksissä. Teemme usein yhteistyötä muiden yritysten kanssa, jotka jakavat alennuskoodeja asiakkaillensa/jäsenilleen. Yhteistyökumppanimme vaihtelevat kampanjoittain. Alennus- tai arvokoodit eivät toimi digitaalisiin On Demand tuotteisiin. Alennuskoodeista jotka ovat käytettävissä On Demand puolella voitte lukea täältä. Silloin tällöin tarjoamme alennuskoodeja myös uutissähköpostimme tilaajille.

Toimi näin:

Alennuskoodi ilmoitetaan kun olet edennyt kassalle.

Ilmoita koodi sille annettuun ruutuun.
Klikkaa painiketta "Lisää koodi".

Tällöin loppusumma päivittyy alennuskoodin mukaisesti.

 

HUOMIO! Alennuskoodi on voimassa vain yhden tilauksen yhteydessä eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Koodi on voimassa vain yhden tilauskerran eikä sitä voida yhdistää muihin alennuskoodeihin tai arvokoodeihin. Koodeja ei voi myöskään lunastaa rahaksi. Voit ostaa alennuskoodia/lahjakorttia suuremmalla summalla. Tällöin alennus vähennetään tilauksen loppusummasta. Voit maksaa loppusumman luottokortilla tai laskulla. Jos olet alle 18-vuotias, aikuisen täytyy lunastaa alennuskoodisi/lahjakorttisi.


Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja, kuinka ostaminen tapahtuu.