Yrityksestä

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan tavarataloon

Tarjoamme sinulle parhaan valikoiman musiikkia, elokuvia, pelejä, kirjoja, viihde- ja kodinelektroniikkaa. Näin olemme toimineet jo vuodesta 1999. CDON.COM haluaa tehdä ostamisesta miellyttävän kokemuksen.

 

CDON.COM - osa Qliro Groupia

CDON.COM on osa Qliro Groupia, johtavaa verkkokauppakonsernia Pohjoismaissa. Vuodesta 1999 alkaen konserni on kasvanut ja laajentanut tuotevalikoimaansa ja on tänä päivänä yksi johtavista verkkokauppatoimijoista kulutustavaroiden sekä lifestyle- tuotteiden saralla, sisältäen toimijat CDON.COM, Lekmer, Nelly.com, NLYman.com, Members.com sekä Fitnesstukku.fi. Konserniin kuuluu myös maksupalvelu Qliro. Vuonna 2013 konserni teki tulosta yli 40 miljoonaa euroa. Qliro Groupin osakkeet ovat myös Nasdaq Stochkolm Mid- caplistalla nimellä ”QLRO”.

Jos haluat tietää lisää Qliro Groupista, ottaa yhteyttä lehdistövastaavaan tai lukea konsernin tarjoamista uramahdollisuuksista, ole hyvä ja vieraile osoitteessa www.qlirogroup.com.

 

Tuotemerkkeihimme kuuluvat:

CDON.COM, Lekmer, Nelly.com, NLYman.com, Members.com sekä Fitnesstukku.fi. Konserniin kuuluu myös maksupalvelu Qliro.  

Viihdettä mahtavaan hintaan

Tarjoamme aina hintansa arvoisia uutuuksia, kampanjoita ja erikoistarjouksia. Pohjoismaiden suurimpana ostajana sisäänostohintamme ovat hyvin edulliset ja näin pystymme pitämään hinnat alhaisina myös asiakkaillemme. Teemme kaikkemme pitääksemme kustannukset alhaisina hyödyntämällä suuria keskusvarastoja sekä toimimalla ilman liikehuoneistoja.

 

Valtava tarjonta

CDON.COM tarjoaa satoja tuhansia cd-levyjä ja kirjoja, tuhansia pelejä, leluja, kodinelektroniikkatuotteita sekä dvd-elokuvia. Tarjontamme kasvaa koko ajan. Löydät varmasti jotakin, josta pidät.

 

Hyvä palvelu

CDON.COM haluaa tarjota sinulle hyvää palvelua siitä hetkestä lähtien, kun päätät ryhtyä asiakkaaksemme. Pyrimme opastamaan sinua tuotteiden valinnassa. Pääset näkemään, mitä muut saman tuotteen valinneet ovat etsineet ja/tai ostaneet. Pyrimme siihen, että saat oikeat tuotteet mahdollisimman lyhyessä ajassa. Asiakaspalvelumme pyrkii  vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin nopeasti. CDON.COMista voit aina ostaa turvallisesti ja suojatusti.

 

Tervetuloa asiakkaaksi

Olet tervetullut CDON.COM:n asiakkaaksi jos olet täyttänyt 18 vuotta. Mikäli olet tätä nuorempi, sinun täytyy pyytää aikuista rekisteröitymään asiakkaaksemme.

 

Ota yhteyttä CDON.COMiin


Jos haluat ottaa meihin yhteyttä yritysasiassa, tavoitat yhteyshenkilömme sähköpostitse. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cdon.com. Asiakaspalveluviestiin vastataan yhteydenottolomakkeen kautta, tai sähköpostitse suoraan asiakaspalvelu@cdon.com.

Magnus Fredin, Yhtiön hallituksen puheenjohtaja
Erik Löfgren, Lehdistön yhteyshenkilö Qliro Group

Osoite: CDON Alandia AB, PL 3038 22111 Maarianhamina (postiosoite), Skrapängsvändan 2 
22140 Maarianhamina (käyntiosoite)

Y-tunnus: 2143083-5

Puhelin: +46 (73) 699 2805, +46 (0) 10 703 20 00