Black Friday – Nettishoppailun juhlaa 25. marraskuuta 2016

Usein kysyttyä Black Fridaysta

Mikä on Black Friday?

Black Friday on jo pitkään ollut käsite Yhdysvalloissa, jossa Kiitospäivän jälkeisenä päivänä vietettävä ostospäivä merkitsee jouluostosesongin alkua. CDON.COM on juhlinut Black Fridayta vuodesta 2012 lähtien, ja juhlat ovat olleet vuosi vuodelta yhä suurempi menestys!

Minkälaisia löytöjä voin tehdä Black Fridayna?

Black Friday alkaa 25. marraskuuta klo 00:00 ja uusia tarjouksia julkaistaan joka tunti vuorokauden ajan. Tule tekemään löytöjä pelien, elokuvien, kodin elektroniikan sekä kauneus- ja urheilutuotteiden joukosta todella alhaiseen hintaan.

Miten varmistan, että en ohita yhtäkään Black Friday -tarjousta?

Varmistaaksesi, että et menetä mitään, tulee sinun seurata Black Fridayta päivän ajan. Tarkista sivut aina hieman ennen uutta tasatuntia niin et taatusti ohita yhtäkään uutta tarjousta. Voit myös tilata uutiskirjeemme saadaksesi parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti seurata meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Miksi tekisin Black Friday –ostokseni netissä enkä kaupassa?

Vältä jonot ja tungos! Tee ostoksesi kotona silloin, kun sinulle sopii, ja saa pakettisi suoraan postilaatikkoon tai lähimpään postitoimipaikkaan. CDON.COMista löydät kaiken yhdestä paikasta ja voit helposti koota ostoksesi.

Black Friday jatkuu

Haluatko shoppailla vielä lisää? Monet Black Friday –tarjoukset ovat voimassa vielä Cyber Mondayna, jota vietämme 28. marraskuuta. Tarkista siis sivumme viikonloppuna ja tee lisää löytöjä!

Black Friday –Nettishoppailun juhlaa – 25/11 2016

Black Friday on jo pitkään ollut käsite Yhdysvalloissa. Kiitospäivän jälkeisenä päivänä kaupat avaavat aikaisin ja se merkitsee jouluostosesongin alkua. Suomessa Black Friday on tullut käsitteeksi nettishoppailun merkeissä, jolloin verkkokaupat kilpailevat parhaista tarjouksista.

2016 on jo toinen vuosi, jolloin juhlimme Black Fridayta CDON.COM:lla. Viime vuosi oli valtava menestys, joten tänä vuonna tarjoamme vieläkin enemmän tarjouksia ja parempia hintoja.

Uusia tarjouksia joka tunti – vuorokauden ympäri

Joka tunti julkaisemme uuden tarjouksen, joten kannattaa seurata sivuamme jos haluat tehdä uskomattomia löytöjä. Black Friday alkaa 24. ja 25. marraskuuta välisenä yönä ja jatkuu 24 tuntia aina keskiyöhön asti.
Viime vuonna myimme paljon TV-pelejä, kodin elektroniikkaa, vaatteita ja elokuvia – ja tänä vuonna aiomme nostaa rimaa vieläkin korkeammalle.

Tarjouksemme suoraan sähköpostiisi

Black Fridayn ideana CDON.COM:lla on seurata vaihtuvia tarjouksia livenä. On jännittävää seurata minuuttiviisarin lähestymistä tasatuntiin, sillä se tarkoittaa uuden tarjouksen julkistamista. Mikäli et pääse osallistumaan CDON.COM:n Black Fridayhin reaaliajassa, voit vaihtoehtoisesti tilata uutiskirjeemme ja saada parhaimmat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi. Sinun ei siis tarvitse istua koneen ääressä koko päivää, helppoa ja nopeaa (mutta ei läheskään niin hauskaa).

Tee löytöjä jouluksi

Joulu on nurkan takana, joten miksi et aloittaisi lahjojen hankintaa jo nyt. Tee lahjalöytöjä koko perheelle todella alhaiseen hintaan. Työskentelemme ahkerasti, jotta löydät aina uusimman multimedian, muodin ja terveystuotteet – ja se näkyy tarjouksissamme Black Fridayn aikana.

Valtavan valikoimamme ansiosta voimme julkaista eri tuotteita – jokaiseen makuun! – joka tunti. Sillä ei ole väliä, oletko musiikin harrastaja, videopelien fanittaja, urheiluhullu tai mitä tahansa. Lupaamme, että teet uskomattomia löytöjä hintaan, jota et saa muualta.

Ole mukana ja tee löytöjä Black Fridaysta!