Niskavuoren naiset

DVD - Suomalainen kansi

Niskavuoren naiset (DVD)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

-25%

€ 5.95
Ovh. € 7.95

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

Postimaksu: € 2.95

Niskavuoren Aarne on vieraantunut vaimostaan Martasta ja äidistään, joka hallitsee maatilaa arvovallallaan ja tiukalla komennolla. Ristiriidat kärjistyvät Aarnen ihastuessa koulun uuteen opettajaan, helsinkiläiseen Ilona Ahlgreniin. Kun Niskavuoressa juhlitaan Loviisan päivää, vieraina ovat kaikki kylän silmäätekevät. Ilona saa kuulla maaseutuopettajan moraalisista velvoitteista, mutta niiden merkitys unohtuu kun Aarne kesken tanssin tempaa hänet mukaansa ja tunnustaa rakkautensa. Ennen pitkää rakastavaisten salaiset tapaamiset paljastuvat, ja skandaalin seurauksena joutuvat vaakalaudalle niin Aarnen tulevaisuus, kuin Niskavuoren kunnia.

Valentin Vaalan ohjaama uusintaversio Niskavuoren naisista valmistui värielokuvana 1958. Aarnen roolissa on Erkki Viljos ja Teija Sopanen esittää Ilonaa. Emma Väänänen, joka palkittiin Jussilla parhaasta naispääosasta, tekee vakuuttavan roolityön Niskavuoren vanhana emäntänä.

Ääni:   Kuva: 4:3 (1.33:1) 
Kieli: Suomi  Pituus (min): 60 
Tekstitys:   Arvioitu toimitusaika: 2-5 arkipäivää 
Kategoria: Klassikko, Draama, Suomalaiset  Julkaisupäivä: 03-12-2010 
Alkuperäinen nimi: Niskavuoren naiset  Alue: 2 (Eurooppa) 
Ohjaaja: Valentin Vaala   Ikäraja:  
Tuotantovuosi: 1958     
Näyttelijät: Emma Väänänen, Teija Sopanen, Hilkka Helinä, Erkki Viljos, Heikki Savolainen, Leni Katajakoski, Pia Hattara, ELVI SAARNIO, Paavo Jännes, Oiva Luhtala   Extrat:  
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%