Rahalla Saa 2

DVD - Suomalainen kansi

Rahalla Saa 2 (DVD)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 5.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

JW oli aikoinaan lupaava kauppisopiskelija, jolla oli liian voimakas helpon rahan nälkä. Nyt hän maksaa siitä kovaa hintaa; neljä vuotta linnaa Norrtäljessa. JW:llä on suunnitelma siitä, kuinka hän aikoo kääntää elämänsä kaidalle polulle. Mutta yksi mies JW:n väkivaltaisesta menneisyydestä muuttaa kaiken - Mrado Slovovic.

Jorge Salinas, huumekuningas Sollentunasta, palaa Tukholmaan kolmen maanpakovuoden jälkeen. Jorgen suunnitelma tehdä yksi, nopea koksudiili menee rajusti pieleen. Nyt Jorgen täytyy paeta, mukanaan se henkilö joka hänen henkensä pelasti - 17-vuotias Nadja. Mahmoud Al Askor työskentelee jugoslavialaisten huoravahtina. Kun kaksi tytöistä onnistuu pakenemaan, jugoslavialaispomo Radovan antaa Mahmoudille uhkavaatimuksen: 300 000 kruunua ennen viikon loppua. Ja se sattuu olemaan juuri sama viikonloppu kun Mahmoudin rakas sisko menee naimisiin.

Rahalla saa 2 on intensiivinen ja voimakas trilleri ahneudesta, ystävyydestä ja anteeksiannosta.

Ääni: Dolby Digital 5.1  Kuva: 16:9 Widescreen, Anamorphic 
Kieli: Ruotsi  Pituus (min): 99 
Tekstitys: Suomi  Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu 
Kategoria: Toiminta, Jännitys  Julkaisupäivä: 06-03-2013 
Alkuperäinen nimi: Snabba Cash 2  Alue: 2 (Eurooppa) 
Ohjaaja: Babak Najafi   Ikäraja: Yli 16 
Tuotantovuosi:      
Näyttelijät: Joel Kinnaman, Matias Varela, Dragomir Mrsic, Fares Fares, Lisa Henni, Dejan Cukic, Madeleine Martin, Lea Stojanov, Joel Spira   Extrat:  
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Rahalla saa 2 on jatkoa Rahalla saa elokuvalle. Suosittelen katsomaan ensin ykkösosan. Todella toimintatäytteinen elokuva, jossa sattuu ja tapahtuu eikä luoteja säästellä. Kannattaa katsoa, jos on nähnyt edellisen osan. Ykkösosa oli mielestäni parempi kuin tämä kakkososa, mutta tässä on toiminnan ystäville seurattavaa. Extroja ei tässä kakkososan DVD:ssä ollut ollenkaan tai ainoastaan traileri mikä oli vähän harmi. Ykkösosassa oli extroja joissa oli tekijöiden haastatteluja.

Rahalla saa elokuvasarjahan on trilogia ja sarjan päättävä kolmososa Rahalla saa - Luksus elämää on jo ilmestynyt elokuvateattereihin ja kävinkin sen jo katsomassa. Suosittelen katsomaan koko sarjan. Kolmososan DVD pitää vielä hankkia, kun ilmestyy ja toivottavasti siinä on mukana extroja.