Green Friday – 28-04-2017

Näytä luokan kuvaus

Aivan kuin Black Friday, mutta vain keväällä – uusia tarjouksia joka tunti 24 tunnin ajan

Black Fridaystä on vain muutamassa vuodessa tullut suomalaisten suurin shoppailupäivä. Vastatakseen kasvaneeseen kysyntään CDON.COM lanseerasi viime vuonna Green Fridayn, kevään Black Fridayn. Green Fridaynä julkaisemme Black Fridayn tapaan upeita tarjouksia joka tasatunti, alkaen klo 00:00 aina 00:00 asti.

Saa tarjoukset suoraan sähköpostiisi

Aivan kuten Black Fridaynkin aikana voit hyödyntää tarjoukset etusivultamme, Facebookista ja uutiskirjeestämme. Jotta et jäisi paitsi mahtavista tarjouksistamme, suosittelemme tarkastamaan etusivumme joka tunti tai tilaamaan uutiskirjeemme täyttämällä sähköpostiosoitteesi sivun alalaitaan.

Mitä voit odottaa Green Fridaylta?

Niin kuin kampanjan teema kuuluukin “Aivan kuin Black Friday, mutta vain CDON.COM:ssa”, voit siis odottaa samanlaisia tarjouksia kuin Black Fridayna. Toisin sanoen, paljon tuotteita uskomattomin hinnoin. Voit tehdä löytöjä elokuvista, kirjoista, vaatteista, tietokoneista, puhelimista, peleistä ja leluista. Jokaiselle jotakin!

Kuinka kauan tarjoukset ovat voimassa?

Valtaosa tarjouksistamme on voimassa koko viikonlopun, mutta jos haluat varmistaa suosikkisi saatavuuden, kannattaa tilata se heti, sillä parhaat tarjoukset loppuvat nopeasti.

Joten tule mukaan ja osallistu ostojuhlaan Green Fridayn aikana, kevään Black Fridayna.