(99)Champion starterpack Standard

€ 195.55

Champion CHMW10 Mikroaaltouun 20l 700W Valkoinen

Klassinen valkoinen mikroaaltouuni manuaalisilla painikkeilla ja upotetulla käsikahvalla. Sisältää kaikki modernin mikroaaltouunin ominaisuudet, kuten sulatustila, pyörivä lautanen ja ajastin. Tilavuus 20 litraa. Helppo säilyttää. 

 
TOIMINNOT 
- Mikroaaltouuni 700W teholla
- Tilavuus: 20 litraa
- 6 tehoa
- Sulatustoiminto
- 30 minuutin ajastin merkkiäänellä
- Automaattisesti pyörivä lautanen
- Upotettu käsikahva
- 451x256x341mm
- 10,1 kg

Champion CHVK010 Vedenkeitin Musta

Tilava ja tyylikäs 1,7 litran vedenkeitin, joka on johdoton ja helppokäyttöinen. Vedenkeittimessä on automaattinen virrankatkaisu, kuivasuoja ja sininen LED-valaistus, joka valaisee vedenkeittimen käytön aikana. Irrotettava ja pestävä vesisuodatin varmistaa erittäin puhtaan veden joka kerta.

- Tilavuus: 1,7 l      
- Automaattinen virrankatkaisu 
- Kuivasuoja 
- 360º kääntyvä alusta johdonsäilytyksellä 
- Johdon pituus: 75 cm
- Teho: 2200 W

Champion CHKB110 Kahvinkeitin 12 kuppia Musta

Nauti ihanasta vastakeitetystä kahvista tällä klassisen tyylikkäällä CHKB110-kahvinkeittimellä. Sen tilavuus on 12 kuppia ja siinä on ainutlaatuinen toiminto, joka helpottaa veden ja kahvijauheen lisäämistä: suodatintelineessä ja vesisäiliössä on kätevät kääntyvät kannet, minkä ansiosta kahvinkeitin mahtuu pienempäänkin tilaan. Kahvinkeittimessä on lisäksi uuden ECO-direktiivin mukainen automaattinen virrankatkaisu.

- Anti-drop-toiminto 
- Suodatintelineessä ja vesisäiliössä kääntyvät kannet 
- Selkeä vesimitta
- Automaattinen lämpimänpito 
- Ylikuumenemissuoja 
- Tilavuus 12 kuppia/1,5 l  
- Teho 1000 W 

Champion CHDS110 Pölynimuri 700w Valkoinen

Champion CHDS110 on tyylikäs ja tehokas pölynimuri, jonka valkoinen design sopii jokaiseen kotiin. Se on erittäin edullinen imuri, joka upean suorituskykynsä ansiosta on oivallinen valinta ensimmäiseksi pölynimuriksi tai sinulle, joka etsit pienempää, A-luokan pölynimuria. Helppo siirtää päällä olevan avattava kantokahvan ansiosta. 

CHDS110-pölynimurilla on markkinoiden paras energiatehokkuusluokitus A, 78 dB:n äänitehotaso ja HEPA-suodatin, joka varmistaa, että pölynimurista poistuva ilma on suodatettu pölystä ja roskista. Tämän pölynimurin HEPA-suodatin on oivallinen valinta myös astmaatikoille ja allergikoille. 

Vain 700 W:n tehokas ECO-moottori on erittäin energiaa säästävä mutta omaa kuitenkin erinomaisen suorituskyvyn ja tekee kodistasi erittäin puhtaan. CHDS110-pölynimurin päällä on lisäksi käyttöä helpottavat portaaton imutehon säätö, suuri jalalla painettava ON/OFF-painike sekä johdonkelaus. Pölynimurin kanssa toimitetaan helposti säädettävä teleskooppiputki. 

- Energiatehokkuusluokka: A
- Partikkelisuodatus: A
- Puhdistuskykyluokka matolta: E
- Puhdistuskykyluokka kovalta lattiapinnalta: A
- Äänitehotaso: 78 dB
- Vuotuinen virrankulutus: 26,2 kWh
- Teleskooppiputki 
- Säädettävä suutin lattialle sekä kulmasuutin 
- Virtajohdon pituus: 5m
- Portaaton imutehon säätö
- Pysäköinti- ja varastointitilat
- Automaattinen johdonkelaus
- Täyden pölysäiliön ilmaisin

Champion CHBR120 Leivänpaahdin 2-siivua

Champion CHBR120 -leivänpaahdin tekee aamuista ja muista hetkistä, jolloin haluat nauttia paahdetusta leivästä, nautinnollisia. Leivänpaahdin antaa aina tasaisen kullanruskean tuloksen, joten sitä on ilo käyttää.

Leivänpaahdin on valmistettu lämmönkestävästä muovista ja siinä on krominväriset yksityiskohdat. 2 leivän leivänpaahtimessa on kaikki mitä tarvitset jotta saisit juuri toivomasi tuloksen, kuten sulatus- ja uudelleenlämmitystoiminnot ja sähköinen lämmönsäätö.  

- 2 tilavaa paahtotaskua
- Keskeytystoiminto
- Sulatustoiminto
- Uudelleenlämmitystoiminto
- Automaattinen virrankatkaisu
- Muruastia
- Johdonsäilytys
- 220-240V ~ 50Hz, 750-850W

Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%