Suosittelemme

Oli sitten kyseessä korkeakorkoiset juhlakengät tai tukevat ja kestävät lasten kengät löydät ne meiltä. Yritämme jatkuvasti pysyä mukana kenkätrendeissä samalla kun tarjoamme suuren perusvalikoiman klassisia merkkejä, kenkätyyppejä sekä materiaaleja.

Täältä voit esimerkiksi löytää valikoimamme naisten kenkiä. Täältä löydät kaiken uusimmista malleista tuotemerkeiltä Clarks, Svea sekä Tamaris tyylikkäisiin ja kestäviin Tretornin kumisaappaisiin sekä Timberlandin vaelluskenkiin.

Meiltä löydät myös laajan valikoiman miesten kenkiä kaikenlaiseen toimintaan. Täältä löydät mm. kengät tunnetuilta ja korkealaatuisilta merkeiltä kuten Clarks, Loake, Dr Martens, Lacoste sekä CAT. Rajaa hakuasi toivomasi mallin tai tuotemerkin mukaan ja löydät etsimäsi nopeammin. Kun on kyseessä lasten kengät, on kestävyys ja toiminnallisuus kaiken a ja o. CDON:lta löydät markkinoiden johtavat lasten kenkä –valmistajat kuten Kavat, Viking sekä Gulliver. Sivulla voit helposti tutkia valikoimaamme. Vasemmanpuoleisen valikon avulla voit rajata hakusi mallin, koon, värin ja tuotemerkin mukaan ja välttää näin turhat hakutulokset.