Lasten kengät

Olemme ylpeitä saadessamme tarjota korkealaatuisia lastenkenkiä edulliseen hintaan suosituilta tuotemerkeiltä. Ostaessasi lastenkengät meiltä, olet aina mukana sesongin uutisissa ja tarjouksissa.
Lue lisää

Se, että lapset kasvavat nopeasti, ei ole uutinen. Tämän takia me CDON.COM:lla olemme sitä mieltä, että lastenkengät eivät saisi maksaa liikaa. Nopeasti vanhat kengät jäävät pieniksi ja tilalle täytyy hankkia uudet. Täällä voit helposti selata valikoimaamme ja löytää sopivat kengät lapsillesi valitsemassasi hintaluokassa. Samalla näet myös mitä kenkiä löytyy tarjouksistamme.

Lasten valikoimastamme löydät kaiken, kuten ballerinat ja sandaalit perheen pienimmille ja tyylikkäät saappaat ja tennarit teini-ikäisille. Tämän lisäksi voit myös etsiä eri kategorioista, kuten vapaa-ajan kengät, urheilukengät, ulkoilukengät, tohvelit ja kumisaappaat. Voit jopa rajata hakuasi värin, koon ja tuotemerkin perusteella saadaksesi kattavan kokonaiskuvan.

Meille tärkeintä on, että lastenkengät ovat ensisijaisesti laadukkaat ja mukavat. Tämän takia teemme yhteistyötä vain tuotemerkkien kanssa, jotka panostavat laatuun, mukavuuteen ja tyyliin. Valikoimastamme löydät muun muassa merkit: Kavat, Gulliver, Tretorn, Pax ja Viking. Pyrimme pitämään kilpailukykyiset hinnat ja toimittamaan tuotteet 1-3 päivän kuluessa.