Miesten kengät

Meiltä CDON.COM:lta löydät miesten kengät useilta suosituilta tuotemerkeiltä. Meiltä löydät niin hienommat kengät puvun kaveriksi kuin tennaritkin farkkujen seuraksi. Verkkokaupastamme löydät kauden suosikit ja ajankohtaiset kampanjat.
Lue lisää

Haluamme tehdä kenkien oston helpoksi. Tämän takia olemme valinneet korkealaatuisia kenkiä, joissa yhdistyy niin trendikkyys kuin käytännöllisyyskin. Riippumatta siitä tarvitsetko kengät töihin, vapaa-ajalle tai juhliin, löydät valikoimastamme mieleisesi. Täältä löydät esimerkiksi tuotemerkit Clarks, Björn Borg, Loake, Tiger of Sweden sekä Sneaky Steve – kaikki tietenkin matalaan ja kilpailukykyiseen hintaan. Tältä sivulta löydät tuotemerkit, jotka ovat suosittuja juuri nyt.

Vasemmanpuoleisessa palkissa voit helposti valita juuri sinulle sopivan kenkämallin. Pyrimme tarjoamman laajimman mahdollisen malli-, väri- ja materiaalivalikoiman. Jos vilkaiset vasempaan reunaan, huomaat että lajittelemme kaiken varsikengistä ja bootseista loafereihn ja sisäkenkiin. Rajaa hakuasi haluamasi mallin, tuotemerkin tai värin mukaan löytääksesi haluamasi nopeammin. Tee sitten tilauksesi suoraan verkossa ja saat tuotteesi nopealla toimituksella sekä matalalla hinnalla.