After

(Nidottu, pehmeäkantinen)

After
Lähetä ystävälle
€ 7.90 Väliaikaisesti loppu

-24%

Ovh. € 10.50

Tuotteen myy Adlibris

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Ennennäkemätön nettisensaatio Fifty Shadesin jalanjäljissä!

Tulikuumaa eroottista tarinaa opiskelijatytöstä Tess Youngista on luettu ja jaettu netissä yli miljardi kertaa. Poikabändi One Directionin fanifiktiona alkanut After on kasvanut järisyttäväksi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi ja tehnyt kirjoittajastaan tähden. Anna Todd on tarinallaan onnistunut koskettamaan miljoonia. Kirjat koukuttavat kuin parhaat TV-sarjat, ja ilmiö kasvaa nopeammin kuin kukaan voi käsittää
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Kustantaja: Otava Kategoria: Viihde
Arvioitu toimitusaika: 3-8 työpäivää Sidos: Nidottu, pehmeäkantinen
ISBN: 9789511286912 Sivujen lukumäärä: 588
Kieli: suomi
Nimeke: After Kirjailija: Anna Todd
Julkaisu: 01-01-2014 Painos:
Sarja: Seven
Kääntäjä: Maija Kauhanen
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 4 Keskiarvosana: 4,3
50%
25%
25%
0%
0%

Kirja on muuten hyvä ja mielenkiintoinen mutta eroottisia kohtauksia ei voi lukea tuntematta myötähäpeää kirjaa kohtaan!

Aluksi olin skeptinen kirjan esittelystä, koska sitä verrattiin Fifty shadesiin ja ajattelin, että taasko yksi klooniteos, eiköhän näitä ole jo luettu aivan tarpeeksi.
Kirja oli kuitenkin kaukana tästä genrestä. Kerronta oli sujuvaa ja mukaansa tempaavaa.
Hieman pisti miettimään miten näiden kahden suhteesta on saatu venytettyä neljän kirjan mittainen sarja, mutta tarina kantaa niin, että sitä ei voi hetkeksikään jättää käsistään. Ei tätä ensimmäistä, eikä niitä kolmea seuraavaakaan.
Suosittelen!

Ehdottomasti suosittelen tutustumaan mikäli pitää romantiikasta, mutta haluaa siihen uutta särmää. Itse luin pariin päivään, en meinannut malttaa edes nukkua välillä. :)

Enpä oikeastaan tiedä miksi tämän kirjastosta varasin koska päätin jo aiemmin, että jätän kaiken kutukirjallisuuden jatkossa hyllyyn koska olen huomannut, että ne eivät tarjoa mitään uutta lukijalleen. Kaiken stressin keskellä huomasinkin, että tämä oli aivan mahtava vaihtoehto aivojen narikkaan heittämiselle.

Tarina oli jo itsessään erikoinen siksi, että se sijoittui "teinien" maailmaan eikä aina sinne menestyneiden liikemiesten ja setelinippujen keskelle. Tessa oli aivan raivostuttavan ihana persoona kaikkine aikatauluineen ja siveellisyyksineen. Minusta oli yksinkertaisen mahtavaa lukea kuinka hänen täydellinen ajatusmaailmansa heitti kuperkeikkaa kun kuvioihin astui tatuoitu ja lävistetty Hardin.

Oikeastaan rakastin tässä kirjassa tapahtuvaa draamaa ja sen seurauksia. Hiukan pieniä ylilyöntejä tapahtui, mutta en antanut niiden häiritä koska uppouduin tähän kirjaan ihan täysillä ja luin parissa päivässä läpi. Erotiikkaa tässä nyt ei minusta ainakaan ollut kauheasti mikä oli kyllä hyvä asia, mutta jopa siitä oli saatu tässä kirjassa erilaista.

Loppu oli tavallaan aika yllättävä, tavallaan ei. Sormet syyhyäisi päästä lukemaan jatkoa, mutta mietin onko tämä trilogia pilattu sillä soutamisella ja huopaamisella. Ehkä sarjan hienous oli tässä ensimmäisessä osassa. No, aion silti vilkaista toista osaa.

-

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 10 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
  • 5 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »