Totuus taivaasta

(Kovakantinen)

Totuus taivaasta (Kovakantinen)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 23 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy Adlibris

Tämän tuotteen myy Adlibris.
Lisää Adlibris tuotteita.

Adlibris on CDON Marketplacen yhteistyökumppani.

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Kirja mullistaa maailmankatsomuksemme: onko kuolema sittenkin vain yksi elämän siirtymävaihe? Totuus taivaasta on ollut jättimenestys Yhdysvalloissa, sitä on myyty jo yli miljoona kappaletta. Tuhansilla ihmisillä on kokemuksia tuonpuoleisesta. Tiedemiehet kiistävät ne mahdottomina. Myös Harvardin käynyt neurokirurgi Eben Alexander kuului epäilijöihin, kunnes hän sairastui vakavasti. Kun ajatuksia, tunteita ja koko ihmisyyttä kontrolloivat aivojen osat lakkasivat toimimasta, Alexander vajosi viikoksi koomaan. Eben Alexanderin virkoaminen oli tieteellinen ihme. Mutta todellinen ihme piilee toisaalla. Koomatilassa Alexander tapasi olennon, joka johdatti hänet keskusteluihin maailmankaikkeuden luojan kanssa. Eben Alexander on Harvardin käynyt neurokirurgi, joka on työskennellyt yli 25 vuotta bostonilaisissa sairaaloissa. Tiedemiehen varmuudella hän johdattaa lukijan kuoleman toiselle puolelle. Lisätietoa kirjailijasta osoitteessa www.lifebeyonddeath.net.
Kustantaja: WSOY  Kategoria: Viihde 
Arvioitu toimitusaika: 4-9 työpäivää  Sidos: Kovakantinen 
ISBN: 9789510400678  Sivujen lukumäärä: 190 
Kieli: suomi     
Nimeke: Totuus taivaasta  Kirjailija: Eben Tri Alexander  
Julkaisupäivä: 01-01-2014  Sarja:  
Painos:  
Kääntäjä: Sirkka Aulanko
Arvostelujen määrä: 3 Keskiarvosana: 4
33%
33%
33%
0%
0%

Totuus taivaasta, lukemisen arvoinen kirja.

Hienoa että on saatu tieteen ammattilaiselta tästä aiheesta näin hyvin kirjoitettu kirja! Suosittelen lämpimästi!

Totuus taivaasta on ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja jos haluaa laajentaa näkökulmaansa. Mukavasti yhdistetty tieteellistä ja uskonnollista näkemystä tarrautumatta kuitenkaan mihinkään yksittäiseen uskontoon.

Blogeissa mainittu Totuus taivaasta