H niin kuin huvila

(Nidottu)

H niin kuin huvila (Nidottu)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 21.10 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy Adlibris

Tämän tuotteen myy Adlibris.
Lisää Adlibris tuotteita.

Adlibris on CDON Marketplacen yhteistyökumppani.

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Suomalaisia koteja esitellyt huippusuosittu K niin kuin KOTI -kirja saa jatkoa samojen tekijöiden kesämökkejä ja loma-asuntoja esittelevästä uutuuskirjasta.

Kirjassa esitellään yhteensä yksitoista suomalaista vapaa-ajan asumusta, joista jokainen on rakkaudella ja omalla persoonallisella tyylillä sisustettu asukkaittensa näköiseksi. Kohteet on valittu eri puolilta Suomea ja niiden asukkaat ovat hyvin erilaisia, mutta kaikkia näitä paikkoja yhdistää aitous ja elämisen maku, jota ei ole stailaamalla pyyhitty näkymättömiin. Mukana ovat mm. kolmen sukupolven yhteinen kesäpaikka, ympärivuotisessa käytössä oleva huvila, pihavajaan rakennettu idylli ja minimalistisesti sisustettu loma-asunto, jossa vähemmän on enemmän.

Heli Lahdenranta on haastatellut asukkaita ja kirjoittanut kunkin paikan oman tarinan herkullisine vinkkeineen, joista jokainen voi poimia ideoita oman lempipaikkansa sisustamiseen. Ulla-Maija Lähteenmäen ihanat valokuvat tempaavat lukijan visuaaliselle nojatuolimatkalle.
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Moreeni  Kategoria: Viihde 
Arvioitu toimitusaika: 4-9 työpäivää  Sidos: Nidottu 
ISBN: 9789522541413  Sivujen lukumäärä: 240 
Kieli: suomi     
Nimeke: H niin kuin huvila  Kirjailija: Lahdenranta Heli  
Julkaisupäivä: 01-03-2013  Sarja:  
Painos:  
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Blogeissa mainittu H niin kuin huvila

Lisää Lahdenranta Heli -tuotteita

Näytä kaikki