Koiran luonnollinen ruokinta

(Nidottu)

Koiran luonnollinen ruokinta (Nidottu)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 19.50

Arvioitu toimitusaika:  4-9 työpäivää

Tuotteen myy Adlibris

Tämän tuotteen myy Adlibris.
Lisää Adlibris tuotteita.

Adlibris on CDON Marketplacen yhteistyökumppani.

Postimaksu: alk. € 0

Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Luonnollista ravintoa koiralle

Koirien yleinen terveydentila on selkeästi huonontunut. Allergioita, kasvaimia, nivel- ja luusto-ongelmia, sisäelinsairauksia ja lisääntymisvaikeuksia esiintyy yhä enemmän. Lisäksi moni koira kärsii epämääräisistä vaivoista, kuten huonosta turkin ja ihon laadusta, rapsuttelusta, likaantuvista korvista ja jatkuvista korvatulehduksista. Lukuisat koirien ongelmat eivät selity yksinomaan ylijalostamisella vaan ne johtuvat usein vääränlaisesta ruokavaliosta. Oireet voidaan usein parantaa lääkehoidolla, mutta helpotus on vain hetkellistä, ellei puututa vaivojen syihin.

Teollisesti valmistettu kuivamuona on yleistynyt viimeisten vuosikymmenten aikana. Kuivamuonan suuri viljapitoisuus sekä keinotekoiset vitamiinit ja lisäaineet aiheuttavat monille koirille ongelmia. Luonnollinen ruokinta perustuu ajatukseen, että koira sudesta polveutuvana pystyy täydellisesti hyödyntämään pääasiassa vain raakaa eläinperäistä ravintoa. Moni koiranomistaja on valitettavasti epätietoinen siitä, miten ruokkia koiraansa ja usein kasvattajalta on saatu ohjeeksi vain jonkun kuivamuonan nimi.

Eläinten luontaisterapeutti Malin Ekblom kertoo uudessa teoksessaan Koiran luonnollinen ruokinta, kuinka koiraa voidaan ruokkia monipuolisesti ilman teollisesti valmistettuja tuotteita ja rohkaisee lukijoitaan ruokkimaan koiriaan luonnollisella ruokavaliolla.
- Kirja sisältää käytännönläheistä perustietoa koiran ruokinnasta sekä neuvoja, kuinka päästä luonnollisen ruokinnan alkuun. Olen kerännyt tiedot eri lähteistä ja yhdistellyt niitä sekä omiini että muiden ihmisten kokemuksiin koiran luonnonmukaisesta ruokinnasta, Malin kertoo.

Malin Ekblom toimii Eläinten Luontaisterapeuttina Itä-Uudellamaalla sekä luennoi koiran luonnollisesta ruokavaliosta. Oman koiran vakava sairaus ja sen hoito ruokavalion ja luontaishoitojen avulla on antanut hänelle omakohtaisen kokemuksen ruokinnan vaikutuksesta koiran hyvinvointiin. Tämä innosti häntä perehtymään erityisesti ruokintaan liittyviin asioihin.
Kustantaja: Malin Ekblom  Kategoria: Viihde 
Arvioitu toimitusaika: 4-9 työpäivää  Sidos: Nidottu 
ISBN: 9789529214006  Sivujen lukumäärä: 78 
Kieli: suomi     
Nimeke: Koiran luonnollinen ruokinta  Kirjailija: Malin Ekblom  
Julkaisupäivä: 01-01-2007  Sarja:  
Painos:  
Kuvittaja: Malin Ekblom, Petra Korpela
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Blogeissa mainittu Koiran luonnollinen ruokinta

Lisää Malin Ekblom -tuotteita

Näytä kaikki