Det fjärde offret

(Kovakantinen)

Det fjärde offret (Kovakantinen)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 17.60 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy Adlibris

Tämän tuotteen myy Adlibris.
Lisää Adlibris tuotteita.

Adlibris on CDON Marketplacen yhteistyökumppani.

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

"One of Scandinavia's best crime writers."
The Times
En stilla sensommarmorgon begås ett väpnat rån mot en värdetransport utanför Sparbanken i den slumriga idyllen Klintehamn på Gotlands västkust. Rånarna flyr på motorcykel och tar sin tillflykt till ett ödetorp på landsbygden. När polisen så småningom letar sig fram till gömstället hittas en av rånarna mördad och dådet beskrivs i medierna som en ren avrättning.
Till en början koncentreras spaningarna mot Gotlands motorcykelklubbar. Men det är något som inte stämmer. Vilka är de två övriga rånarna och har de något att göra med mordet på sin medbrottsling? Gick något fel vid råntillfället eller finns motivet längre bak i tiden? Kommissarie Anders Knutas börjar leta efter samband i det förflutna samtidigt som han försöker hålla tillbaka sina allt starkare känslor för kollegan Karin Jacobsson. Journalisten Johan Berg dras obevekligt in i ett livsfarligt spel där insatserna blir allt högre. Och hela tiden finns risken att gärningsmannen slår till igen - en gärningsman som vet något polisen inte vet.

Med sin nionde kriminalroman befäster Mari Jungstedt sin position i den absoluta deckartoppen. Hennes böcker har sålt i mer än 1,7 miljon exemplar enbart i Sverige och utkommer i tjugo länder.

Kustantaja: Albert Bonniers Förlag  Kategoria: Dekkarit ja trillerit, Eurooppa 
Arvioitu toimitusaika: 3-6 työpäivää  Sidos: Kovakantinen 
ISBN: 9789100125820  Sivujen lukumäärä: 347 
Kieli: ruotsi     
Nimeke: Det fjärde offret  Kirjailija: Mari Jungstedt  
Julkaisupäivä: 17-05-2011  Sarja: Knutas 
Painos:  
smakprov: Kyllä     
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Blogeissa mainittu Det fjärde offret

Lisää Mari Jungstedt -tuotteita

Näytä kaikki