Virkkuri

(Kovakantinen)

Virkkuri (Kovakantinen)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 17.90 Väliaikaisesti loppu
Ovh. € 18.40

Tuotteen myy Adlibris

Tämän tuotteen myy Adlibris.
Lisää Adlibris tuotteita.

Adlibris on CDON Marketplacen yhteistyökumppani.

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa


Unohda mummon pitsiliinat ja kaikki muu, mitä luulit tietäväsi virkkaamisesta. Molla Mills näyttää, miten tehdään tämän päivän kodin sisustukseen ja säilytykseen sopivia tyylikkäitä käyttöesineitä itselle ja lahjaksi. Selkeiden vaihe vaiheelta etenevien kuvitettujen ohjeiden avulla virkkaat vaikkapa erivärisistä matonkuteista tai kalastajanlangasta monipuolisia arkitarvikkeita aina trendikkäistä läppärilaukusta ja säilytyskoreista kauniisiin lampunvarjostimiin ja mattoihin.Molla Mills on suomalainen suunnittelija ja muotoilija, jonka tuotteita on ollut näytteillä ja myynnissä aina Etelä-Koreaa ja Japania myöten. Kirja sai alkusysäyksensä Molla Millsin suositun Virkkuri-blogin lukijoiden toiveesta ja kirjan tekijän vetämien loppuunmyytyjen virkkaustyöpajojen kysynnästä.Jätä kouluaikojen käsityötraumat taakse ja tule mukaan virkkauksen uuteen aikaan!
Kustantaja: NEMO  Kategoria: Viihde 
Arvioitu toimitusaika: 4-9 työpäivää  Sidos: Kovakantinen 
ISBN: 9789522401915  Sivujen lukumäärä: 262 
Kieli: suomi     
Nimeke: Virkkuri  Kirjailija: Molla Mills  
Julkaisupäivä: 01-01-2015  Sarja:  
Painos:  
Arvostelujen määrä: 5 Keskiarvosana: 4,4
40%
60%
0%
0%
0%

Virkkuri kirjassa ihana kuvitus ja innostavat erittäin selkeät ohjeet. Suosittelen.

Tosi kiva virkkauskirja, ohjeita paljon etenkin matonkuteesta tai ontelokuteesta tehtäviin töihin, esim. mattoihin ja koreihin. Suosittelen!

Virkkuri on aivan ihana kirja. Se saa virkkajan sormet syyhyämään ja koukkuun jää. Aiempaa virkkauskokemusta ei tarvitse. Kirjassa neuvotaan kaikki tarpeellinen selkein kuvin.

Molla Millsin Virkkurin ohjeet ovat todella selkeät ja yksinkertaiset: kuvien avulla aivan aloittelijakin pystyy loihtimaan näitä ihanuuksia.

KIRJA ON SELKEÄ OHJEILTAAN JA ULKOASU ON HOUKUTTELEVA. PALJON UUSIA IHANIA OHJEITA VIRKKAUKSEN YSTÄVILLE. VIRKKURI OLI HYVÄ OSTOS.

Blogeissa mainittu Virkkuri

Lisää Molla Mills -tuotteita

Näytä kaikki