MAINOS
Kesäale

Ruoka, kulttuuri ja oppiminen

näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin

(Nidottu, pehmeäkantinen)

Ruoka, kulttuuri ja oppiminen (Nidottu, pehmeäkantinen)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 29.45
Jaa maksu osiin € 6/kk

Arvioitu toimitusaika:  5-15 arkipäivää

Tuotteen toimittaa CDON.COM

Postimaksu: € 2.95

Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Kirjan tarkoituksena on kokoavasti pohtia ruokatutkimuksen menetelmiä erilaisista tutkimuksellisista näkökulmista käsin. Tavoitteena on nostaa esiin menetelmällinen moninaisuus, jollaista tarvitaan, kun tutkitaan moniulotteista ilmiötä syöminen ja ruoanvalmistus. Artikkelikokoelman läpäiseviä teemoja ovat ruoanvalinta, ruoan valmistaminen, ruokakulttuuri, tutkimusmenetelmälliset valinnat ja oppiminen. Niitä tarkastellaan arjen ja kotitalousopettajan koulutuksen kontekstissa. Kirjassa on kahdeksan artikkelia, joiden näkökulmissa yhdistetään kasvatustieteen, yhteiskuntatieteiden, historiatieteiden ja työntutkimuksen näkökulmia.
Kustantaja: Helsingin yliopisto  Kategoria: Keittokirjat 
Arvioitu toimitusaika: 5-15 arkipäivää  Sidos: Nidottu, pehmeäkantinen 
ISBN: 9789521083112  Sivujen lukumäärä: 130 
Kieli: suomi     
Nimeke: Ruoka, kulttuuri ja oppiminen  Kirjailija:  
Toimittaja: Hille Janhonen-Abruquah, Matleena Vieltojärvi, Päivi Palojoki   Lukija:  
Kääntäjä:   Julkaisupäivä: 31-12-2012 
Painos:   ISBN 10:  
Sarja: Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja     
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Blogeissa mainittu Ruoka, kulttuuri ja oppiminen

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »