Ostoskorisi on tyhjä
Laitetaan ostoskoriin...

Ruoka, kulttuuri ja oppiminen

näkökulmia ruokatutkimuksen menetelmiin

(Nidottu, pehmeäkantinen)

€ 30.95
Lukumäärä

Toimitusaika: 5-15 arkipäivää –

Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Kirjan tarkoituksena on kokoavasti pohtia ruokatutkimuksen menetelmiä erilaisista tutkimuksellisista näkökulmista käsin. Tavoitteena on nostaa esiin menetelmällinen moninaisuus, jollaista tarvitaan, kun tutkitaan moniulotteista ilmiötä syöminen ja ruoanvalmistus. Artikkelikokoelman läpäiseviä teemoja ovat ruoanvalinta, ruoan valmistaminen, ruokakulttuuri, tutkimusmenetelmälliset valinnat ja oppiminen. Niitä tarkastellaan arjen ja kotitalousopettajan koulutuksen kontekstissa. Kirjassa on kahdeksan artikkelia, joiden näkökulmissa yhdistetään kasvatustieteen, yhteiskuntatieteiden, historiatieteiden ja työntutkimuksen näkökulmia.

Info

Kustantaja: Helsingin yliopisto  Kategoria: Keittokirjat 
Toimitusaika: 5-15 arkipäivää  Sidos: Nidottu, pehmeäkantinen 
ISBN: 9789521083112  Sivujen lukumäärä: 130 
Kieli: suomi     
Nimeke: Ruoka, kulttuuri ja oppiminen  Kirjailija:  
Toimittaja: Hille Janhonen-abruquah, Matleena Vieltojärvi, Päivi Palojoki   Lukija:  
Kääntäjä:   Julkaisupäivä: 31-12-2012 
Painos:   ISBN 10:  
Sarja: Kotitalous- ja käsityötieteiden julkaisuja     

Arviot

Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla kirjoittaaksesi arvion.

Lähetä ystävälle


Blogeissa mainittu Ruoka, kulttuuri ja oppiminen

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »