Bonniers stora bok om digitalfoto

(Kovakantinen)

Bonniers stora bok om digitalfoto (Kovakantinen)
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 27.90

Arvioitu toimitusaika:  3-6 työpäivää

Tuotteen myy Adlibris

Tämän tuotteen myy Adlibris.
Lisää Adlibris tuotteita.

Adlibris on CDON Marketplacen yhteistyökumppani.

Postimaksu: alk. € 0

Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Bästa handboken för grunderna i digitalfotoBonniers stora bok om digitalfoto av mästerfotografen Tom Ang är den bästa handboken inom modern digitalfotografi. Här får du en total överblick av samtliga områden: kamera, objektiv, dator och övriga tillbehör för stillbilder och film. Steg för steg lär du dig praktiska handgrepp med kameran eller i ett bildredigeringsprogram. Dagens digitalkameror gör det möjligt att få yppersta proffskvalitet på både stillbilder och film. Men det gäller att bemästra svårigheterna. Med rätt teknik blir du snabbt en bättre digitalfotograf!

Vad behöver du veta mer om? Det finns hur mycket som helst att välja bland. Ta hjälp av Tom Ang, för att hitta rätt i den digitala fotodjungeln. Lär dig grunderna hur kameran och övrig utrustning fungerar, hur du kan redigera eller rentav rädda bilder i datorns bildredigeringsprogram, vad som behövs för sjysta utskrifter eller för att kunna dela med sig av bilder på sociala nätverk på webben. Få insikter i de första stegen inom bildkomposition och berättardramaturgi inom stillbildsfoto och film.

Den viktigaste lärdomen är som vanligt att störst och dyrast inte alltid är bäst! Det gäller att anpassa utrustningen efter behov. Med hjälp av Tom Angs mångåriga erfarenhet och erkänt goda råd är det lätt att skräddarsy sin egen utrustning. Till och med om du vill kombinera undervattensfoto, seriös bildjournalistik med hejdlösa partybilder och HD-filmer av barnens upptåg.

I den digitala världen förändras allt snabbt. Men det finns vissa tips som alltid står sig. Bonniers stora bok om digitalfoto kommer därför att bli din trogna följeslagare under många års fotograferande.Kustantaja: Bonnier Fakta  Kategoria: Elokuva ja valokuvaus, Ääni ja kuva 
Arvioitu toimitusaika: 3-6 työpäivää  Sidos: Kovakantinen 
ISBN: 9789174242072  Sivujen lukumäärä: 360 
Kieli: ruotsi     
Nimeke: Bonniers stora bok om digitalfoto  Kirjailija: Tom Ang  
Julkaisupäivä: 28-02-2012  Sarja:  
Painos:  
Kääntäjä: Peter Staffansson
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Blogeissa mainittu Bonniers stora bok om digitalfoto

Lisää Tom Ang -tuotteita

Näytä kaikki