Creative Sound Blaster Roar Pro

Creative Sound Blaster Roar Pro
Lähetä ystävälle

-39%

€ 139
Ovh. € 229
Jaa maksu osiin 11/kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Bluetooth
 • NFC
 • 5 drivenheter
 • 10 timmar batteritid
 • flera ljudprofiler
 • aptX-funktion

CREATIVE


Sound Blaster Roar PROTehokas, monipuolinen, kannettava viiden kaiutinelementin Bluetooth®-kaiutin, joka toimii myös seuraavan sukupolven PA-kaiuttimena

SOUND BLASTER ROAR -KAIUTTIMIEN PERINNE

Sound Blaster Roar -kaiuttimien perinteen mukaisesti kannettava Roar Pro -Bluetooth-kaiuttimen runsas äänimaailma täyttää kriitikoiden odotukset, vaikka laite uhmaa akustisen tekniikan lakeja pakkaamalla koko joukon upeita komponentteja ja tekniikoita pienen kirjasen kokoiseen koteloon. Roar Pro nostaa nyt kannettaviin Bluetooth-kaiuttimiin kohdistuvia odotuksia entisestäänkin näillä parannuksilla: parannettu viiden elementin järjestelmä, kolme esiasetettua ääniprofiilia, pidempi akunkesto sekä laitteen kyky muuntua PA-kaiuttimeksi, kun sitä käytetään iRoar Micin kanssa (myytävänä erikseen).


Tilan täyttävä ääni

Usein kannettavien kaiuttimien ääni on pieni ja kapea-alainen, mutta Roar Pro on suunniteltu täyttämään tila äänellä. Tämä onnistuu siksi, että Roar Pro pystyy kaukokentän korkeataajuuselementtien ansiosta laajentamaan kuuntelualuetta huomattavasti enemmän kuin muut saman luokan kaiuttimet. Kaiuttimen bokserityylinen asettelu täydentää tätä tuottamalla huoneen täyttävän kuuntelukokemuksen, jota varten kuuntelijan ei tarvitse olla tietyssä optimaalisessa paikassa.


Kaksoisvahvistettu malli: kaksi vahvistinta yhden sijaan

Useimmissa kannettavissa kaiuttimissa on vain yksi vahvistin, jolla tuotetaan koko ääniala. Yhden vahvistimen malleissa suuri osa kehitystyöstä keskittyy matalien ja keskiäänten tuottamiseen, mikä puolestaan jättää korkeat äänet vähemmälle huomiolle. Roar Pro taas käyttää kahta vahvistinta - yksi hoitaa matalien ja keskiäänten tuottamisen ja toinen on vain ja ainoastaan korkeita taajuuksia varten. Näin kaiuttimella voidaan toistaa musiikkia tinkimättömän selkeästi, kirkkaasti ja tasapainoisesti. Huippubasso ja keskiäänielementti on sijoitettu vaakatasoon, mikä alentaa kaiuttimen painopistettä ja tekee siitä vakaamman.

ROAR: pitelemätöntä äänitehoa hetkessä

Useimmat kannettavat kaiuttimet keskittyvät joko äänen voimakkuuteen, jolloin toiston tarkkuus ei ole paras mahdollinen, tai päinvastoin. Kummassakaan tapauksessa loppukäyttäjillä ei ole valinnan vapautta. Roar Pro on suunniteltu erilaiseksi. Se tuottaa oletusarvoisesti tasapainoista hifi-ääntä. Tilanteissa, joissa tarvitaan raakaa äänentoistotehoa - esimerkiksi suurissa juhlissa tai muissa sosiaalisissa tilanteissa - käyttäjä voi ROAR-painiketta painamalla tehostaa hetkessä äänen voimakkuutta, syvyyttä ja tilantäyttöä..TeraBass: selkeä basso pienelläkin äänenvoimakkuudella

Roar Pron TeraBass on älykäs ominaisuus, joka tehostaa hiljaisilla äänenvoimakkuuksilla häviävää bassoa, esimerkiksi yöaikaan tai epätäydellisissä akustisissa olosuhteissa kuunneltaessa. Basson kompensointitaso alenee toiston äänenvoimakkuuden kasvaessa, kunnes se saavuttaa suurimman dynaamisen tehon, jossa prosessointia ei enää käytetä. Voit myös poistaa TeraBass-ominaisuuden käytöstä, jos et tarvitse bassokompensointia.
Useita ääniprofiileja

Nauti suosikkiesittäjäsi kuuntelusta entistäkin enemmän. Roar Prossa voit valita erilaisia ääniprofiileja helposti kolmen asetuksen kytkimellä. Warm tuottaa rauhoittavan äänen, Neutral pitää äänentoiston tasapainoisena ja Energetic elävöittää kuuntelukokemustasi.

MEGASTEREO: LAAJEMPI ÄÄNIALUE NAUTITTAVAKSESI

Roar Pro tuottaa yksinäänkin uskomattoman stereoäänen. Kuvittelepa, miltä kaksi Roar Pro -laitetta kuulostavat yhdessä! MegaStereo Cable tarjoaa mahtavan stereokokemuksen yhdistämällä kaksi Roar Pro -laitetta, jolloin saat laajemman äänimaailman, kun yhdellä laitteella toistetaan vasen+vasen kanava ja toisella oikea+oikea kanava. Näin voit toistaa viihteesi tehokkaammin ja täydellisemmin!(1)

Kehittyneet HD-äänikoodekit - aptX Low Latency ja AAC

Roar Pro tukee uusinta Bluetooth-tekniikkaa, aptX® Low Latency -koodekkia. Suosittelemme sen käyttöä äänen ja kuvan synkronoimiseksi, jotta saat viihteestäsi kaiken irti. Toisin kuin monet huipputason langattomat kaiuttimet, Roar Pro tukee myös aptX- ja AAC-koodekkeja, kehittyneitä HD-koodausmuotoja, jotka takaavat korkealaatuisen äänen Bluetooth-lähetyksessä. Nämä koodekit ovat olennaisia loistavan langattoman äänen tuottamisessa ja tunnettujen valmistajien Android-puhelimet sekä iPhone tukevat niitä.
SEURAAVAN SUKUPOLVEN KANNETTAVA PA-KAIUTIN 

Tämä myös ammattilaisia ajatellen kehitetty tehokas Bluetooth-kaiutin toimii tarvittaessa henkilökohtaisena kannettavana PA-kaiuttimena, jonka avulla voit pitää vakuuttavia esityksiä, konferensseja, oppitunteja tai vaikka karaoke-sessioita! Kytke Roar Prohon iRoar Mic -mikrofoni (myytävänä erikseen), niin olet valmis astumaan estradille. Vain 30 grammaa painavan iRoar Micin (myytävänä erikseen) akunkesto on 10 tuntia (2) ja sitä voi pitää kädessä, kiinnittää vaatteisiin tai ripustaa kätevästi eri paikkoihin puheiden pitämistä ja esityksiä varten. iRoar Micissä on myös linjatuloliitäntä, jonka avulla voit käyttää musiikkia mobiililaitteestasi ja laulaa karaokea langattomasti!
Kaksi lataustoimintoa 

Roar Pro toimii myös vara-akkuna älypuhelimellesi, kun tarvitset lisävirtaa.


YHTEYDET 
Bluetooth 

Yhdistä Roar Pro langattomasti älylaitteisiin Bluetoothilla. Creative Multipoint -toiminnolla voit yhdistää samanaikaisesti kaksi Bluetooth-stereolaitetta Roar Prohon ja vaihtaa niiden välillä helposti.(4)


Near Field Communication (NFC) 

Near Field Communication (NFC) -toiminnolla voit muodostaa yhteyden Roar Pro -kaiuttimeen helpommin ja tehokkaammin.
Yhdistä NFC-toimintoa tukevat laitteesi Roar Prohon yksinkertaisesti napauttamalla - ja juhlat voivat alkaa.


Bluetooth-kaiutinpuhelin 

Vastaa puheluihin handsfree-tilassa, vaikka kuuntelisit samalla musiikkia. Roar Prossa on sisäänrakennettu mikrofoni ja sitä voi käyttää myös langattomana kaiutinpuhelimena yhdistämällä sen älypuhelimeen Bluetoothilla! Kun lopetat puhelun, se palaa toistamaan musiikkia.USB-ÄÄNI 

Roar Pro on muutakin kuin langaton kaiutin älylaitteille. Voit yhdistää laitteesi PC/Mac-tietokoneeseen mikro-USB-liitännällä ja nauttia kirkkaasta digitaalisesta äänentoistosta.
Kun kaiutin liitetään mikro-USB-liitännän kautta, ääntä voi käsitellä monipuolisesti tietokoneella ilmaiseksi ladattavan Sound Blaster Control Panel -ohjelmiston avulla. Pääset lisäksi käyttämään kaikkia SBX Pro Studio™ -ohjelmiston tekniikoita, joilla ääntä voi parantaa älykkäästi reaaliajassa.

USB-ääni PS4:ään 

Voit myös liittää Roar Pron PlayStation 4 (6) -konsoliin mikro-USB-kaapelilla, niin pääset nauttimaan toimintapeleistä kunnon bassolla ja kirkkailla äänillä ryyditettynä.


Sisäinen MP3-soitin 

Nyt voit toistaa koko musiikkikokoelmasi (5) suoraan Roar Prosta ilman älypuhelinta. Asetat vain suosikkimusiikkisi sisältävän microSD-kortin laitteeseen ja painat toistopainiketta nauttiaksesi upeasta äänentoistosta. 1. Kun MegaStereo-kaapeli on käytössä, tuetaan äänentoistoa vain Bluetoothin tai microSD-kortin kautta ja USB-äänitoiminnon avulla PC/Mac-tietokoneesta. MegaStereo-toimintoa käytettäessä ääni saattaa kuulostaa epätasapainoiselta, jos Sound Blaster Roar on akkuvirran varassa ja sitä on käytetty pitkään. Tämä johtuu erosta kaiutinten akun varaustasossa. Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi molemmat kaiuttimet kannattaa liittää verkkolaitteeseen.

 2. Akun todellinen käyttöaika vaihtelee käytön, asetusten ja ympäristöolosuhteiden mukaan.

 3. Sound Blaster Roar Pron täydellinen lataaminen verkkolaitteella kestää 2,5 h.

 4. Musiikki toistetaan vuoroittain, yksi äänilähde kerrallaan.


 5. Tukee MP3- ja WMA-muotoa 320 kbps:n bittinopeuteen asti. Äänen, puheen ja matkapuhelinkeskustelujen tallennusmuoto on WAV (16k, ADPCM). Yhteensopiva microSD-korttien kanssa (luokka 4 tai ylempi), enintään 32 Gt.

 6. Järjestelmävaatimukset: PS4-laiteohjelmisto 2.03 tai uudempi.Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 32/kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 19/kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 11/kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »