Panasonic DMR-BCT74 Blu-ray-tallennin, Musta

Panasonic DMR-BCT74 Blu-ray-tallennin, Musta
Lähetä ystävälle
€ 499 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • 4K skaalaus
 • PureSound
 • Jopa 861 tunnin tallennuksen kovalevy
 • Smart-toiminnot
 • Multiroom TV Streaming
 • USB / SD-kortti

DIGA Blu-ray-tallennin, jossa kaksi HD DVB-C-virtintä

BCT74 tarjoaa käyttöön 4K-skaalaimen, TV-ohjelman suoratoiston useaan huoneeseen ja sisällön toiston älypuhelimesta tai tabletista Miracast-yhteyden kautta. Suorituskykyisessä tallentimessa on monia älytoimintoja, kuten tallennuksen ajastaminen myös kodin ulkopuolelta.

Haluamasi sisältö milloin vain, missä vain

Digimaailman sisällöstä voi nauttia monin tavoin yksin, perheen kanssa tai kaveriporukalla. Monipuolisen AV-viihteen käyttöä helpottavat uusien Blu-ray-tallentimien entistä paremmat tallennuksen ja katselun perustoiminnot.
Huippusuorituksiin yltäviämme laitteita on kätevä käyttää kiireisessä arjessakin, milloin vain ja missä vain.

Näe ylivoimaisen tasokas kuva.

Blu-Ray-levyn kuva ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä! 4K-skaalaus analysoi ja kompensoi nopeasti luminanssin ja värisignaalit jokaiselle pikselille ja skaalaa Full-HD -signaalin 4K-signaaliski (8 megapikseliä). Näin saadaan parempi resoluutio ja enemmän yksityiskohtia. Pääset nauttimaan kotona elokuvasta, jonka laatu käytännössä vastaa digitaalisen elokuvateatterin tasoa.

Tee ajastintallennus kotona tai kodin ulkopuolella.

Rekisteröityäsi uuden Panasonic Remote Recording Service (etätallennus) -palvelun voit älypuhelimen tai tabletin kautta etsiä TV-ohjelmia ja ohjelmoida ajastintallennuksen missä tahansa oletkin, myös kodin ulkopuolella (kunhan käytössä on internet). Lisäksi voit television katselun lomassa kotona ohjelmoida älypuhelimella tai tabletilla jonkin toisen ohjelman ajastintallennuksen ilman, että sinun täytyy keskeyttää ohjelman katselua.

Katsele TV-ohjelmia kätevästi missä haluat.

DIGA-tallentimen TV Anywhere -toiminto antaa sinun katsella sekä tallennettuja ohjelmia että parhaillaan tulevia TV-lähetyksiä älypuhelimesta tai tabletista. Voit toistaa ja suoratoistaa ohjelmia kotona tai reissussa.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Panasonic DMR-BCT74 on kaikin puolin pätevä laite. Tässä on 3D blu-ray -soitin joka osaa skaalata UHD:ksi ja 500 GB kovalevy, jolle voi nauhoittaa kahta kaapelikanavaa yhtäaikaa, ajastaessa ominaisuus EI TOIMI suomessa jostain kumman syystä ja tästä olin yhteydessä panasonicin asiakastukeen. Lupasivat tutkia ongelmaa.

Kuva on erittäin terävä ja käyttöjärjestelmä loogisempi kuin useassa muussa vastaavassa laitteessa. Laite on myös nopea, hiljainen ja langaton verkko oiva lisävaruste. Suosittelen ajastukseen liittyvistä ongelmista ja laitteen kalleudesta huolimatta.

-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 92/kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 49/kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 25/kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »