AKG

Koe parempi laatu!

Yli 1.400 kansainvälisen patentin turvin on AKG ® aina toimittanut täydellisen ja häiriöttömän äänenlaadun. Äänenlaadun, johon ammattilaismuusikot ja ääniteknikot ovat luottaneet yli 60 vuotta.

Nyt on AKG:n legendäärinen äänentaso saatavilla myös kuluttajatuotteissa. AKG:n ääni on sopeutettu kaikkien tarpeidesi mukaan: langattomasti, vastameluna, headset- ja nappikuulokkeina. Kyseiset kuulokkeet antavat lempimusiikillesi kaiken sen yksityiskohtaisuuden ja rikkauden, joka oli läsnä musiikin nauhoitustilanteessakin. Mikäli harrastat musiikkia tosissasi ja etsit täydellisiä kuulokkeita täyttämään kaikki vaatimuksesi, sinun ei tarvitse enää etsiä kauempaa. AKG tarjoaa sinulle kaiken.

  • AKG K271 MKII Kuulokkeet

    Universal genius - for monitoring, mastering, studio and live sound mixing AKG K271 MKII AKG K171 MKII ammattitason over-ear, suljetut kuulokkeet studio- ja livekäyttöön. Niissä yhdistyvät mukavuus ja paras mahdollinen ääni. Suljettu rakenne takaa alhaisen signaalivuodon mikrofoniin ja maksimaalisen ääneneristyksen live miksauksessa. K271 MKII ovat varustettu katkaisimella, ...

    € 139
    € 11/kuukausi
    Ovh. € 142