AKG

Koe parempi laatu!

Yli 1.400 kansainvälisen patentin turvin on AKG ® aina toimittanut täydellisen ja häiriöttömän äänenlaadun. Äänenlaadun, johon ammattilaismuusikot ja ääniteknikot ovat luottaneet yli 60 vuotta.

Nyt on AKG:n legendäärinen äänentaso saatavilla myös kuluttajatuotteissa. AKG:n ääni on sopeutettu kaikkien tarpeidesi mukaan: langattomasti, vastameluna, headset- ja nappikuulokkeina. Kyseiset kuulokkeet antavat lempimusiikillesi kaiken sen yksityiskohtaisuuden ja rikkauden, joka oli läsnä musiikin nauhoitustilanteessakin. Mikäli harrastat musiikkia tosissasi ja etsit täydellisiä kuulokkeita täyttämään kaikki vaatimuksesi, sinun ei tarvitse enää etsiä kauempaa. AKG tarjoaa sinulle kaiken.

  • Samsung S8 Alkuperäiset kuulokkeet EO-IG955B (Tuned By AKG)

    Alkuperäiset EO-IG955B Samsung headset / handfree / kuulokkeet (Tuned by AKG) Luonnollinen ääni Äänitekniikan läpimurto. Samsung on yhteistyössä AKG:n kansainvälisesti tunnettujen akustiikkainsinöörien kanssa kehittänyt tasapainoista ääntä ja häiriöttömiä kuunteluelämyksiä tarjoavat kuulokkeet. Sotkeutumaton design Anna musiikin soida vapaasti. Näiden in-ear-kuulokkeiden yle...

    € 17.90
    Ovh. € 99