Komponentit - Laaja valikoima tietokonekomponentteja

Mikäli haluat päivittää konettasi tai rakentaa uuden löydät CDON.COMilta kaikki komponentit joita tarvitset - markkinoiden parhailta tavarantoimittajilta, lyömättömiin hintoihin sekä nopealla toimituksella. » Lue lisää komponenteistamme

Suosituimmat

 • Asus NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti ...

  • NVIDIA GeForce® GTX 1080 Ti on maailman suorituskykyisin pelinäytönohjain joka tarjoaa jopa 35 % suuremman tehon verrattaessa GeForce GTX 1080 -malliin
  • MaxContact-tekniikka tarjoaa paremman kontaktin näytönohjainpiiriin, parantaen lämmön haihdutusta
  • 0dB-tekniikka: Hiljainen kuormituksessa. Täysin äänetön passiivitilassa.
  • Auto-Extreme ja Super Alloy Power II –tekniikat takaavat ensiluokkaisen laadun ja luotettavuuden
  • ASUS FanConnect II –tekniikka mahdollistaa yksityiskohtaisesti kontrolloidun jäähdytyksen
  • ASUS Aura SYNC RGB LED -valaistus mahdollistaa koko kokoonpanon valaistuksen synkronoinnin
  • Varustettu VR-yhteensopivilla HDMI-liitännöillä
  • ASUS GPU Tweak II ja XSplit Gamecaster helpottavat näytönohjaimen ominaisuuksien säätämistä ja välitöntä pelikuvan suoratoistoa
  € 839
  € 919.90
 

Tietokonekomponentit kaikille

CDON.COMilta voit tilata kaikki osat ja komponentit jotka tarvitset kasataksesi tietokoneesi alusta asti itse. Meiltä löydät myös komponentit joiden avulla voit päivittää pelikonettasi tai työtietokonettasi.

Näytönohjaimet ja emolevyt

Valikoimastamme löydät tehokkaat näytönohjaimet sekä emolevyt niin pelikoneisiin kuin kotikoneisiinkin, valmistajilta Gigabyte, Asus sekä MSI.

Prosessorit

Prosessoria kutsutaan usein tietokoneen aivoiksi ja on tärkein komponentti uutta konetta kasatessasi. Meiltä CDON.COMilta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia prosessoreita AMD:ltä sekä Inteliltä.

Kovalevyt

Meiltä löydät kovalevyt eri malleissa ja hintaluokissa esimerkiksi Seagatelta sekä Western Digitalilta. Lue lisää valikoimastamme.

Keskusmuistit

Keskusmuistit niin kannettaviin kuin pöytämallisiin tietokoneisiin löydät meiltä, valmistajina esimerkiksi luotettu Corsair.

Äänikortit

Päivitätkö kotiteatteriasi vai haluaisitko rakentaa oman kotistudiosi? Silloin on äänikortti CDON.COMilta paikallaan! Valikomastamme löydät äänikortit merkeiltä kuten Creative ja Asus erittäin hyviin hintoihin.