Liesituulettimet

 
Visa kategoribeskrivning
Täältä löydät laajan valikoiman seinään kiinnitettäviä liesituulettimia. Oli sinulla sitten isompi keittiöremontti kesken tai vain halu tehdä pieniä muutoksia keittiöön, löydät täältä taatusti itsellesi sopivan liesituulettimen. Valittavissa on useita eri tyylejä, kuten ruostumaton terästuuletin klassisella skandinaavisella muotoilulla tai hieman näyttävämpi, pystymallinen liesituuletin mustasta lasista.
Mieti, mitä keittiösi vaatii tuulettimelta. Mikäli tuuletinta ei voida yhdistää hormiin on tehokkain valinta hiilisuodatinmalli. Tuolloin tuuletin palauttaa ilman takaisin huoneeseen puhdistuksen jälkeen. Kannattaa muistaa, että hiilisuodatin ei ole yhtä tehokas, mutta, että tehokkaampi liesituuletin puolestaan vaatii hormin.
Seinälle kiinnitettävä liesituuletin tarjoaa kaunista muotoilua, sillä se asennetaan suoraan seinälle sen sijaan, että se sijoitettaisiin kaappiin. On myös hyvä tarkistaa tuulettimen äänitaso. Jos sinulla on esimerkiksi avoin pohjaratkaisu on mahdollisimman hiljainen tuuletin suuri etu.