Electrolux Z9124, Ilmanpuhdistin

Electrolux Z9124, Ilmanpuhdistin
Lähetä ystävälle
€ 199 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Hiljainen, vain 27 dB
 • HEPA-suodatin
 • Kaukosäädin
 • Merkittävä ero allergia- ja astmaoireista kärsivälle

Superhiljainen ilmanpuhdistin HEPA-suodattimella tuottaa allergiaystävällistä ilmaa!

Tämä Electroluxin Oxygen Z9124 -ilmanpuhdistin on paitsi markkinoiden kauneimpia myös erittäin hiljainen kiitos 26 dB:n äänitason. Täydellinen allergikoille ja heille, jotka haluavat parantaa sisäilman laatua. Ennen kaikkea se on tehokas ilmanpuhdistaja 313 m³/h ilmankierrolla. Huuhdottava HEPA-suodatin ja aktiivihiilisuodatin suodattavat 99,97 % epämiellyttävistä partikkeleista, kuten siitepölyn, punkit, homeen, tupakansavun ja kotieläinten allergeenit.

Ilmanpuhdistimessa on lisäksi ilmasensori, joka lisää ilmavirtaa tunnistaessaan ei-toivottuja ilmapartikkeleita. Etäohjaat ilmanpuhdistinta kaukosäätimellä. Laitteessa on myös näyttö eri tiedoilla. Ilmanpuhdistin ilmoittaa, kun on aika puhdistaa HEPA-suodatin. Koska laitteen äänitaso on vain 27 dB voidaan se sijoittaa myös makuuhuoneeseen ilman, että se häiritsisi unta.

Vietämme jopa 90 % ajastamme sisätiloissa, joten on erittäin tärkeää, että sisäilman laatu on hyvä. Monet modernit kodit on eristetty hyvin vähäisellä tai olemattomalla ilmanvaihdolla, joka toisi raikasta ilmaa sisälle. Sisäilma voikin olla jopa viisi kertaa saastuneempaa kuin ulkoilma! Ilmanpuhdistin vähentää sisäilman yleisiä epäpuhtauksia ja tuottaa raikkaampaa sisäilmaa. Ilma vapautuu pölystä, punkeista, siitepölystä, savupartikkeleista ja pahoista hajuista, joten hengittäminen on helpompaa.

Allergia- ja astmaoireet yleistyvät jatkuvasti Euroopassa, ja niistä kärsivälle ilmanpuhdistin voi tuoda merkittävää helpotusta. Ilmanpuhdistin on myös suositeltava, jos haluat päästä eroon naapurin tupakansavusta!

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 42/kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 24/kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 13/kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »