VR (VIRTUAL REALITY)

VR on uusi tapa pelata TV-pelejä!  Lue lisää

VR - Virtual Reality

 • PlayStation VR + Camera + Gran Turismo Sport + VR Worlds

  (Hardware)

  Suuren kysynnän vuoksi tuotteen saatavuus on rajoitettua. Playstation 4 VR-lasien avulla voit uppoutua peleihin ennennäkemättömällä tavalla, ja kokea täysin uusia pelimaailmoja. Sosiaalisessa tilassa voit jakaa VR-lasien näkymän televisioruudulle, ja moninpeleissä voit haastaa ystäväsi peliin. OLED-näytön resoluutio: 1920x1080 ja virkistystaajuus 120 Hz Näytön suuruus: 5,7 t...

  € 349.95
  € 19/kuukausi
  Ovh. € 484.90

Playstation VR yhteensopivat pelit

Playstation VR - Digitaalisia Pelejä

VR-ja AR-headsetit

Virtual Reality- ja Augmented Reality -headsetit ovat viimeisin trendi pelitarvikkeiden saralla ja tarjoavat pelaajalle mahdollisuuden kokea pelit aivan uudella tasolla. Virtual Reality, joka tarkoittaa virtuaalista todellisuutta, on tietokoneella luotu ympäristö, joka tarjoaa pelaajalle syvemmän pelikokemuksen. VR:n avulla pelaaja tuntee olevansa osa ympäristöä ja pystyy vuorovaikuttamaan sen kanssa. Kuvittele, että voit ensimmäisen persoonan pelejä pelatessasi tuntea olevasi paikan päällä ja tutkia seikkailuntäyteistä maailmaa olohuoneestasi käsin. Virtual Reality -headsettejä ovat esimerkiksi Playstation VR, jota on myös kutsuttu projektinimellä Morpheus, sekä Oculus Rift, joka oli ensimmäisiä moderneja VR-headsettejä.


Augmented Reality tarkoittaa lisättyä todellisuutta ja on fyysisen ympäristön ja ohjelmistosovelluksella tuotetun tiedon yhdistelmä. Voit esimerkiksi sovelluksella heijastaa pelihahmon kirjoituspöydällesi ja vuorovaikuttaa sen kanssa. Yksi tuleva Augmented Reality -headset on Microsoftin suunnittelema HoloLens.