Nintendo Switch

  • Super Mario Odyssey

    (Nintendo Switch)

    Juokse ja hypi läpi suurien 3D maailmojen Marion ensimmäisessä avoimessa "sandbox" pelissä Super Mario 64 ja Super Mario Sunshinen jälkeen. Mario jättää taakseen Mushroom Kingdomin ja päätyy seikkailuihin uusiin, mystisiin paikkoihin. Pääset kokeilemaan ilmalaivalla seilaamista joka voi kuljettaa sinua eri maailmojen välillä. Tässä pelissä Mario voi myös käyttää päähinettään...

    € 64.95
    € 8/kuukausi

Nintendo Switch unboxing

Tässä on Nintendo Switchin Joy-Con

Tässä on Nintendo Switchin Joy-Con

Yksi ohjain tai kaksi, pysty- tai sivusuunnassa, liikkeentunnistuksella tai perinteisillä painikkeilla. Nintendo Switch –konsolin Joy-Con-peliohjain tarjoaa joustavuutta ja täydellistä hallintaa.
Herätä pelit henkiin helppokäyttöisillä liikeohjaimilla - wii-ohjaimen tapaan.
Voit myös yhdistää ohjaimet toisiinsa lisälaitteen avulla saadaksesi Nintendo Switchille perinteisemmän peliohjaimen.
Pelistä riippuen voit käyttää kummallakin kädellä yhtä joy-conia tai antaa toisen ystävälle, jolloin voitte pelata yhdessä moninpelejä.
Lisäksi voit kiinnittää ohjaimet Nintendo Switch –konsolin molemmille puolille, jolloin saat kannettavan konsolin.

Lapsilukkoasetukset – Nintendo Switch

Nintendo on suunnitellut nerokkaan älypuhelinsovelluksen, jolla vanhemmat voivat valvoa lasten pelaamista Nintendo Switch -laitteella. Vanhemmat voivat paitsi rajoittaa pelaamista Nintendo Switch –konsolilla myös valvoa lasten peliaikoja, pelattavia pelejä sekä pahimmissa tapauksissa sammuttaa pelejä. Katsasta video saadaksesi enemmän tietoa Nintendo Switch –konsolin lapsilukkoasetuksista.