Nintendo Switch

 • Nintendo Switch neonsinisellä ja –punaisella Joy-Con-ohja...

  (Hardware)

  Nintendo Switch on tabletin muotoinen hybridikonsoli, jota voidaan käyttää sekä televisioon yhdistettynä että kannettavana konsolina. Siinä on kaksi irrotettavaa käsiohjainta, joita voidaan käyttää joko erikseen tai yhdistettyinä, jolloin ne muistuttavat perinteistä käsiohjainta. Yhdistät Switch-konsolin televisioon asettamalla sen telakkaansa. Kun haluat ottaa konsolin muka...

  € 322.95
  € 18/kuukausi
  Ovh. € 349.95

Nintendo Switch unboxing

Tässä on Nintendo Switchin Joy-Con

Tässä on Nintendo Switchin Joy-Con

Yksi ohjain tai kaksi, pysty- tai sivusuunnassa, liikkeentunnistuksella tai perinteisillä painikkeilla. Nintendo Switch –konsolin Joy-Con-peliohjain tarjoaa joustavuutta ja täydellistä hallintaa.
Herätä pelit henkiin helppokäyttöisillä liikeohjaimilla - wii-ohjaimen tapaan.
Voit myös yhdistää ohjaimet toisiinsa lisälaitteen avulla saadaksesi Nintendo Switchille perinteisemmän peliohjaimen.
Pelistä riippuen voit käyttää kummallakin kädellä yhtä joy-conia tai antaa toisen ystävälle, jolloin voitte pelata yhdessä moninpelejä.
Lisäksi voit kiinnittää ohjaimet Nintendo Switch –konsolin molemmille puolille, jolloin saat kannettavan konsolin.

Lapsilukkoasetukset – Nintendo Switch

Nintendo on suunnitellut nerokkaan älypuhelinsovelluksen, jolla vanhemmat voivat valvoa lasten pelaamista Nintendo Switch -laitteella. Vanhemmat voivat paitsi rajoittaa pelaamista Nintendo Switch –konsolilla myös valvoa lasten peliaikoja, pelattavia pelejä sekä pahimmissa tapauksissa sammuttaa pelejä. Katsasta video saadaksesi enemmän tietoa Nintendo Switch –konsolin lapsilukkoasetuksista.