MAINOS

The Sims 3 Yliopistoelämää FI (PC-Mac)

€ 24.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen toimittaa CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

The Sims 3 Yliopistoelämää  LIMITED EDITION   Potkua bileisiin Bilepaketilla 

Kun ennakkotilaat The Sims 3 Yliopistoelämää Limited Edition -pelin nyt, saat Juhlius Maximus -patsaan, joka auttaa simejä pitämään kaikkien aikojen parhaita bileitä. Pidätpä sitten hurjat toogabileet, arvoitukselliset naamiaiset tai elegantit illallisjuhlat, Juhlius Maximus antaa vieraillesi kunnon juhlamielen ja juhlien teemaan sopivan asun! 
  • Uusia vaatteita ja asusteita: Ainutlaatuisia asuvaihtoehtoja: tooga, laakeriseppele ja erilaiset naamiot auttavat simejä pukeutumaan teemaan sopivasti.
  • Tee tunnelmaa: Herätä simiesi vieraiden juhlahenki ja valitse teemaksi toogabileet, naamiaiset, muodolliset juhlat, uimapukubileet tai pyjamabileet.
  • Pystytä kampuksen keulakuva: Juhlius Maximus -patsas on paitsi hyödyllinen, myös silmänilo! Tämän taideteoksen voi sijoittaa kampukselle levittämään perinnehenkeä.

Ovatko simisi valmiita elämänsä parhaaseen aikaan? Yliopisto avaa uusia ovia sosiaalisesta elämästä urakehitykseen. Similläsi on paljon opittavaa tuntitoiminnasta pääainekohtaisiin asioihin. Opiskelijaelämä ei ole pelkkää pänttäystä, vaan siihen kuuluvat myös mielenosoitukset, flirttailu kokkobileissä ja paljon muuta hauskaa ylioppilaskunnan luentojen ohella. Keilarata, SimBurger, mehupingis ja seinämaalausten spreijaaminen sekä muut uudet paikat ja puuhat takaavat, että opiskelija-aika on simien parasta aikaa!
Kategoria: Sims, Limited  Expansion pack: Kyllä  
Julkaisupäivä: 07-03-2013  Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu 
Tuotenumero: 3022481212  Valmistaja:  
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Tykkään! Suht nopea toimitus, vaikka oli pyhäpäiviäkin välissä.
Ei lageja, eikä jumituksia. Todella tyytyväinen !


Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »