Baby Foot

Baby Foot
Lähetä ystävälle
€ 21.90
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy Fitnesstukku.fi 4,4 / 5 232 arvostelulla.

Kokonaisarvosana 4,4 / 5
Toimitusaika 4,2 / 5
Pakkauksen laatu 4,6 / 5
Lisää kauppiaalta Fitnesstukku.fi Fitnesstukku.fi on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta Fitnesstukku.fi. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Käytetään pehmentään jalkoja. Kovettumiin, silsaan, sienitulehduksiin ja kovettuneeseen ihoon. Baby Foot on Japanin parhaiten myyty jalkojenhoitotuote.

 • Uusi, päivitetty koostumus, joka vaikuttaa yhdessä tunnissa: Baby Foot 1 hour!!
 • On ollut suosikkituote Japanissa alusta alkaen, jo vuodesta 1997
 • Pehmentää jalkoja ilman viilausta ja raspausta.
 • Käytetään Kovettumiin, silsaan, sienitulehduksiin ja kovettuneeseen ihoon.
 • Helppokäyttöinen
 • Saat jo 14 päivän jälkeen ihanan pehmeät jalat/li>

Baby Foot-tuotetta käytetään koviin, levottomiin ja väsyneisiin jalkoihin. Baby Foot tekee jalositasi pehmeät ja sileät vain 14 päivässä.  Baby Foot-tuotetta leviteään jalkoihin ja annetaan vaikuttaa 1 tunnin ajan – noin viikon päästä kuollut ihosolukko alkaa asteittain kuoriutua pois ja jättää jalkoihin sileän, pehmeän ja hienon pinnan. Baby Foot-tuote on lanseerattu Japanissa ja Norjassa, jossa tuotteesta on tullut myyntimenestys.  Norjassa vuoden 2009 lopussa lanseerattua Baby Foot-jalkojenhoitotuotetta on myyty yli 30 000 kappaletta. .

Seitsemällä kymmenestä ihmisestä on ongelmia jalkojensa kanssa, johtuen paljon mm. virhe- ja ylikuormituksesta, ahtaista kengistä ja urheilusta. Naiset kärsivät jalkaongelmista 4 kertaa enemmän kuin miehet ja aktiivisesti urheilevilla on suurempi riski saada jalkaongelmia, johtuen jalkapohjan kitkan ja paineen noususta liikkuessa.  Jalkapohjan iho on paksumpaa kuin muualla kehossa ja tästä syystä jakapohjaan kertyy heposti kuolleita ihosoljua.

Baby Foot sisältää 17 erilaista luionnollista uutetta, jotka kosteuttavat tehokkaasti. Tuotteen tärkein ainesosa on hedelmähappo, joka hellävaraisesti tunkeutuu kuolleiden ihosolujen varastoon ja vaikuttaa ihokerroksien välissä, mikä edesauttaa solujen pois kuoriutumista.


Käyttö:

aby Foot levitetään jalkoihin ja annetaan vaikuttaa 1 tunnin ajan, jonka jälkeen jalat huuhdellaan huolellisesti. Noin viikon kuluttua jalat alkavat ”hilseillä” ja kuollut ihosolukko kuoriutuu pois liikkumisestamme tulevan kitkan avustuksella. Lisätietoja pakkauksessa. Lue käyttöohjeet ennen hoidon aloittamista.

INCI:

aqua, alcohol, isopropyl alcohol, lactic acid, glycolic acid, arginine, fragrance, butylene glycol, peg-60 hydrogenated castor oil, glucose, o-cymen-5-o, citiric acid, malic acid, citrus aurantium dulcis oil, citrus grandis peel oil, dipotasium glycyrrhizate, cymbopogon schoenanthius oil, nasturtium officinale extract, arctium lappa root extract, saponaria officinalis leaf extract, hedera helix (ivy) extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, citrus medica limonum fruit extract, clematis vitalba leaf extract, spirea ulmaria flower extract, equisetum arvense extract, fucus vesiculosus extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, camellia sinensis leaf extract, houttuynia coRDIta extract, phenoxyethanol, hydroxyethylcellulose, salicylic acid, peg-60 hydrogenated castor oil, xanthan gum, calendula officinalis flower extract, spiraea ulmaria extract, fucus vesiculosus extract.

Turvallisuus:

Älä käytä raskauden aikana ihon herkkyyden vuoksi. Älä urheile heti Baby Foot-tuotteen levittämisen jälkeen.

Säilytys:

Säilytetään lasten ulottumattomissa. Säilytetään suoralta auringonvalolta suojattuna, huoneenlämmössä ja erityisesti poissa avoimen tulen läheisyydestä.

Säilyvyys:

Baby Foot – tuote tulisi käyttää välittömästi pakkauksen avaamisesta.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 13/kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 9/kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 6/kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »