Kamppailu-urheilu

 • Lo Bloo Thai Cup 2.0 on ammatill...

  • RUOTSIN KAMPPAILULAJI-OLYMPIAJOUKKUEEN SUUNNITTELEMA. Thai Cup 2.0 suunnittelulla oli selkeä tavoite: Varmistetaan riittävä suoja urheilijalle kaikissa tilanteissa estämättä tämän liikkeitä tai häiritsemästä suoritusta. Tämä on ylivoimaisesti paras suoja lähikamppailulajeihin kuten vapaaottelu, potkunyrkkeily ja brasilialainen jiu-jitsu.
  • PATENTOITU ERGONOMIA TAKAA 100% SUOJAN JA VAPAAN LIIKKUVUUDEN. LoBloo:n patentoidun mukavuusjärjestelmän avulla Thai Cup 2.0 seuraa liikkeitäsi ja tarjoaa 100% suojauksen jokaisessa tilanteessa. Pehmeä kumiliuska estää tärinää tai iskuja ja voima jakautuu tasaisesti sekä tehokkaasti. Voit liikkua yhtä vapaasti ja nopeasti kuin ilman suojaa. Haavat ja hankaumat voit unohtaa. Sinun Thai Cup 2.0 on todellakin niin mukava, että tuskin tulet huomaamaan sen olemassa oloa.
  • AINA KÄYTTÖVALMIS. Kun kerran asetat Thai Cup 2.0 sinulle sopivaksi, on pukeutuminen ja riisuminen jatkossa helppoa - vaihtaminen on todella nopeaa.
  • CE-MERKITTY KESTÄVYYSRAKENNE. Thai Cup 2.0 on testattu EN 13277-52022 mukaisesti ja kestää jopa 4 tonnin painoa. Sinun Thai Cup 2.0 on kuin haavoittumaton osa sinua; jotain mitä sinun ei tarvitse ajatella lainkaan. Riippumatta siitä, mihin tilanteeseen joudut, voit tuntea olosi täysin turvalliseksi.
  • HYGIENIA JA TAKUU. Sileä kansi, jossa ei ole tekstiiliä, estää bakteerien kerääntymisen. Suojan voi pestä koneessa. Tuotteessa ei ole pakaroiden välissä narua tai sisällä raskasmetalleja. Jos tämä ei mielestäsi ole paras suoja mitä sinulla on ollut, voit saada rahasi takaisin - vaikka olisit käyttänyt Thai Cup:a koulutuksessa tai kilpailutilanteessa.
  € 39.95