Kamppailu-urheilu

 • Lo-Bloo Thai Cup 2.0 - Alasuoja ...

  • URHEILIJOIDEN KEHITTÄMÄ: Tämä ei ole mikään keskivertosuoja! Lo Bloo on kehittänyt patentoidun menetelmän, joka takaa mukavan istuvuuden ja tekee alasuojasta ylivoimaisen. Lo Bloon perustajat ovat itse kilpailleet MMA:n korkeimmalla tasolla Muay Thaissa ja muissa kamppailulajeissa ja tajunneet, että oli tarvetta suojalle, joka oli myös mukava suojatessaan.
  • TURVALLISTA SPARRAUSTA: Ei tarvetta kömpelöille thai-suojille, joissa naru kulkee pakaroiden välissä. Lo Bloo on testattu kestämään jopa 4 tonnin painetta ja on joustavampi ja ergonomisempi kuin teräksiset vastineensa. Se pysyy paikoillaan ja on pehmeiden reunojensa ansiosta lähes huomaamaton, tarjoten kuitenkin 100% suojan.
  • EI TARVETTA JATKUVALLE ASETTELULLE: Ei ole mitään pahempaa kuin suoja, joka on epämukava, liikkuu, liukuu tai - vielä pahempaa - löystyy. Lo Bloon menetelmä takaa mukavan istuvuuden ja voit helposti säätää istuvuutta niin, että suoja pysyy varmasti paikoillaan. Ensimmäisen säädön jälkeen voit helposti pukea ja riisua suojan ilman uudelleen säätämistä ja se on pestävissä hyvän hygienian ylläpitämiseksi.
  • TURVALLISEMPAA SUOJAA TAI RAHAT TAKAISIN: Meistä Lo Bloo on parasta suojaa, mitä voit löytää. Jos et ole samaa mieltä, voit vain palauttaa suojan meille saadaksesi tilalle uuden suojan tai täyden hyvityksen - perusteluja ei tarvita.
  • EI ENÄÄ KIPUA MATALISTA ISKUISTA: Jos tunnet kipua saadessasi matalan iskun nivusiin, se johtuu siitä, että suojaa ei ole asetettu tarpeeksi lähelle vartaloa. Tämä tekee Lo Bloosta ainutlaatuisen: kiitos mukavan istuvuuden takaavan menetelmän, se istuu tiiviisti ja seuraa vartalon liikkeitä - antaen 100 % suojan.
  € 39.95