Ostoehdot Digitaaliset tuotteet

Ostoehdot - Digitaaliset tuotteet

Voidaksesi tehdä ostoksia CDON.COM:illa, tulee sinun olla täyttänyt 18 vuotta. Pidätämme oikeuden peruuttaa henkilöiden tilauksia, jotka on tehty väärillä henkilötiedoilla ja/jos tilauksen tehneellä henkilöllä on maksumuistutuksia. Pidätämme myös oikeuden mahdollisiin hintavirheisiin kotisivuillamme.

1.Vahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne, lähetämme sinulle mahdollisimman nopeasti tilausvahvistuksen sähköpostitse, josta saat tietoa tilauksestasi. Tilausvahvistus on hyvä säilyttää, mikäli otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

2.Maksutavat

Hyväksymme tällä hetkellä vain VISA:n ja Mastercardin. Kortilla maksaminen hoidetaan maksuyhteistyökumppanimme DIBS DebiTechin kautta, jotta voimme varmistaa nopean ja turvallisen maksun. Korttimaksut tapahtuu suojatun HTPP-yhteyden kautta (HTTPS), jossa on 128 bitin SSL-suojaus. Tiliotteessasi saattaa lukea DIBS-DebiTech.

3.Asiakaspalautus

Digitaaliset tuotteet lataaminen luokitellaan palveluna jota ei voi perua tai palauttaa, koska kyseessä on niin sanottu suora kulutus. Asiakkaan on tämän takia hyväksyttävä kaikki digitaaliset tuotteet oston jälkeen ja ainoastaan niissä tapauksissa joissa tuotetta ei ole vahvistettu, on rahanpalautus mahdollinen. Digitaalinen vahvistaminen toimii samalla tavalla kuin fyysisen tuotteen kuori tai sinetti.

4.Redownload

Mikäli haluat ladata tuotteita uudestaan, voit tehdä sen redownload-sivultamme. Klikkaa linkkiä Uudet redownload asiakaspalveluruudussa ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Tämä on mahdollista niin kauan kuin sinulla on aktiivinen Cdon.com asiakastili. Noudatamme henkilötietolain mukaisia säädöksiä käsitellessämme henkilötietojanne. 

5 Sovellettava laki

Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.
CDON.COM noudattaa Suomen Kuluttajaviraston suosituksia.