Yrityksestä

Om företaget

TIETOA MEISTÄ

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan tavarataloon netissä! Täältä löydät jatkuvasti kasvavan valikoiman urheilutuotteita, muotia, elokuvia, musiikkia, elektroniikkaa sekä paljon muuta. Tavoitteenamme on tarjota sinulle kaikki mitä haluat, parhaisiin hintoihin.


KAIKKI MITÄ HALUAT, EDULLISEEN HINTAAN

Pohjoismaiden suurimpana sisäänostajana voimme tarjota etuoikeutetut hinnat koko valikoimastamme. Tämän lisäksi pätevien sisäänostajiemme avulla voimme tarjota edullisia uutuuksia, kampanjoita sekä erikoistarjouksia kaikissa segmenteissämme.


VALTAVA VALIKOIMA

CDON.COMilla voit valita laajasta valikoimasta elokuvia, kirjoja, CD-levyjä, pelejä, leluja sekä puhelimia, kodinkoneita sekä elektroniikkatuotteita. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja löydät varmasti jotakin josta pidät.


HYVÄ PALVELU

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Alkaen sivustosta sekä ostosten tekemisestä asiakaspalvelukontaktiin, sekä tietenkin toimitukseen jotta saat tuotteesi niin pian kuin mahdollista. Lupauksemme on että voit tehdä ostoksia turvallisesti kauttamme.


18-VUOTISIKÄRAJA

Mikäli olet täyttänyt 18 vuotta olet tervetullut tekemään ostoksia CDON.COMilla. Mikäli olet tätä nuorempi tulee sinun pyytää aikuista rekisteröitymään asiakkaaksi.

OTA YHTEYTTÄ CDON.COMIIN

CDON AB:n toimistolla Ruotsin Malmössä työskentelee lähemmäs 130 työntekijää asiakaspalvelussa, sisäänostossa, IT- osastolla, talousosastolla sekä markkinoinnissa.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä yritysasiassa, tavoitat yhteyshenkilömme sähköpostitse. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@cdon.com. Asiakaspalveluviesteihin vastataan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kristoffer Väliharju, Yhtiön hallituksen puheenjohtaja
Erik Löfgren, lehdistön yhteyshenkilö Qliro Group

OSOITE

CDON AB
Box 385
SE-201 23  Malmö, Sverige

Södergatan 22
SE-211 34 Malmö (käyntiosoite) 

Y-tunnus: 2076059-2 

Qliro Group AB
Puhelin: +46 (73) 699 2805, +46 (0) 10 703 20 00

Qliro AB asiakaspalvelu
Puhelin: +46 (0)8 409 00 300


CDON.COM – OSA QLIRO GROUPIA

CDON.COM on osa Qliro Groupia, Pohjoismaista verkkokauppakonsernia. Vuodesta 1999 alkaen konserni on kasvattanut ja laajentanut tuotevalikoimaansa ja on tänä päivänä yksi johtavista verkkokauppatoimijoista kulutustavaroiden sekä lifestyle- tuotteiden saralla sisältäen toimijat CDON.COM, Nelly.com, NLYman.com, Members.com sekä Fitnesstukku.fi. Konserniin kuuluu myös maksupalvelu Qliro. Qliro Groupin osakkeet ovat pörssinoteerattu Nasdaq Tukholman Mid-caplistalla lyhenteellä ”QLRO”.

Jos haluat tietää lisää Qliro Groupista, lehdistötietoa tai lukea konsernin tarjoamista uramahdollisuuksista, ole hyvä ja vieraile osoitteessa www.qlirogroup.com.


TAVARAMERKKIMME:

CDON.COM, Nelly (Nelly.com, NLYman.com ja Qliro.