Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Älykortti pidike työntyy 5 korttia - RFID Secure (musta)
Älykortti pidike työntyy 5 korttia - RFID Secure (musta)

1 / 2

Älykortti pidike työntyy 5 korttia - RFID Secure (musta)

5,90 €

-80%

Rek pris. 29,90 €
Arvioitu toimitusaika: 3-4 arkipäivää. Alumiini lokero suojaa (RFID turvallinen) tehokkaasti korttisi pois luku- ulkoisten skannereita. Moderni kortin haltijan, joka on tehty alumiiniseoksesta ja titaanin ovat erinomainen tapa kuljettaa niiden pankk
  • Paras syntymäpäivälahja Paras lasten joululahja
Lue lisää
Arvioitu toimitusaika: 3-4 arkipäivää. Alumiini lokero suojaa (RFID turvallinen) tehokkaasti korttisi pois luku- ulkoisten skannereita.

Moderni kortin haltijan, joka on tehty alumiiniseoksesta ja titaanin ovat erinomainen tapa kuljettaa niiden pankkikortit. Kortin haltija suojaa kortteja taipumasta tai vaurioitunut ja että se on RFID turvallisuus, joka suojaa korttien RFId kopioitu.

Sisältö lompakossa ovat viime aikoina muuttuneet ja käytämme yhä enemmän kortteja sirujen ja integroidut antennit. Tämä lisää helppokäyttöisyys, mutta aiheuttaisi riskejä. Tämän kortin haltijat ei tarvitse huolehtia siitä.

Kortti hållarblocket lukijoita skannaus identiteettiä, luottokortti, pankkitietoja, ajokortti ja muut RFID-kortit. Vaikka se on kätevä ratkaisu pitää avainkortilla ja alareunassa liukuu helposti ylöspäin kortit.

Lyhyen suojaus on sydämenä kortin haltijoille. Työntämällä pieni vipu sivulle, pois korttisi kortti ulos kannen ollessa päällekkäisen sekvenssin. Tämä voidaan tehdä avaamatta loput lompakon ja löydät nopeasti kortti, jota haluat käyttää. Nostat vain lyhyen aikaa maksat, ja niin kauan kuin muut pysyy alumiinikotelo, luvaton laitteita voi lukea kortteja. Minimoidaan tällä tavalla entisestään.


ominaisuudet:
-materiaalista Alumiini
Pitää jopa 5 korttia.
-RFID-Secure
-Slimmad ja sileä.

Korkeintaan 5 korttia.
Mitat: 95 x 65 x 8 mm.
Paino: 30 grammaa

Pop-Up kortin haltija - alumiinivuokien estävässä (RFID turvallinen)

Pikafaktat

  • Paras syntymäpäivälahja Paras lasten joululahja
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita