Champion CHVS310 - Vinyl Player Retro

Champion CHVS310 - Vinyl Player Retro
Lähetä ystävälle
€ 299.90
alk 12 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-9 työpäivää

Tuotteen myy iPhonebutiken

Lisää kauppiaalta iPhonebutiken iPhonebutiken on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta iPhonebutiken. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
Nyt on aika pöly pois vanhan kokoelma vinyylilevyjä! Kanssa Champion "s retrovaikutteisessa levysoitin on täydellinen järjestelmä voidakseen nauttia musiikista, vanhoja ja uusia. Lisäksi levysoitin on CHVS310 trust ilmoitus AM / FM-radio, CD-soitin, kasettisoitin, USB-portti tallennus- ja Bluetooth. Kaikki tämä on pakattu viileä puinen laatikko, jossa on sisäänrakennettu stereokaiuttimet. tallennus: CHVS310 lisäksi toistaa kaikki vanhat suosikit, myös siirtää ne digitaaliseen maailmaan ilman ongelmia. Kytkemällä USB soittimeen, voit helposti tallentaa musiikkia vinyylilevyjä, kaseteilta, CD-levyjä ja AUX. Näin voit nauttia vinyylilevyjä aina, myös silloin, kun ei ole pääsyä mihinkään levysoitinta. Toistaa kaikki musiikki: Retro pelaajalla on sisäänrakennettu CD-asema, joka toistaa CD / MP3 / CD-R ja CD-RW-levyjä sekä kasettisoittimesta toistoon vanhan "sekoitetaan nauhat". Haluatko kuunnella radiota, voit toki myös tehdä tämän kanssa CHVS310. Suuri analoginen ohjaus taajuusalueilla edessä on helppo käyttää ja tarjoaa pelaajalle viileä, vanhanaikainen näyttää. Ikään kuin tämä ei riitä, voit myös soittaa musiikkia suoraan esimerkiksi puhelimen avulla tai tietokoneen Bluetooth-yhteyden kautta. Kaikki nämä ominaisuudet yhdistettynä antaa täydellinen järjestelmä kaikkiin musiikkia. Levysoitin 3 nopeutta: 33 1/3, 45, 78 RPMAuto Park skivspelararmAutoStop levysoitinKeraaminen stereo kasettiAM / FM-radioFM-antenniEdestä CD-soitin, joka toistaa CD / MP3 / CD-R / CD-RW-levyjäUSB-toisto ja tallennus (Recording Opportunity LP, CD, kasetti, ja Aux)Kauko-ohjattu CD / USB3,5 mm Aux-tuloRCA Line-out (esimerkiksi käyttö ulkoisten kaiuttimien aktiivinen)Matalia ja korkeita valvontaBluetooth-toimintoKaiutintehot: 5Wx2Virrankulutus: 19WLCD-näyttö sopii: iPhone , iPad väri: ruskea Yhteydenotto: Bluetooth, 3,5 mm: n Mitat: 470 x 335 x 225 mm paino: 7,8 kg
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 55 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 29 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 12 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »