Langattomat Bluetooth-kuulokkeet C4U X200 Mini 7 tuntia + latauslaatikko

Langattomat Bluetooth-kuulokkeet C4U X200 Mini 7 tuntia + latauslaatikko
Lähetä ystävälle

-64%

€ 34.99
Ovh. € 99
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 arkipäivää

Tuotteen myy Case4you AB

Lisää kauppiaalta Case4you AB Case4you AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta Case4you AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

C4U X200 - Magneettinen Mini on uusin C4U: sta, jossa on TWS-toiminto ja korvan muotoinen muotoilu. Kuulokkeet on varustettu uusimmalla Bluetooth 5.0 + EDR -laitteella, joka lisää bluetooth-liitännän vakautta ja jopa 7 tunnin akun kestoa latauksen aikana. Nämä kuulokkeet ovat yhteensopivia iPhone-, Samsung-, Sony-, Huawei- ja muiden kanssa. Kuulokkeet ladataan helposti mukana toimitetussa latauslaatikossa. Nämä kuulokkeet ovat pienempiä kuin edeltäjä X100 ja X150 Mini, ja niissä on magneettinen lataus latauslaatikossa.

X200 on pieni ja joustava Bluetooth-In-Ear-kuulokkeet, joissa on Apple Airpodin innoittama muotoilu. Kuulokkeilla on 45 asteen kulma, joka tarjoaa miellyttävän ja hyvän äänen. Voit helposti liittää kuulokkeet bluetoothin kautta älypuhelimeen tai muuhun Bluetooth-laitteeseen ja sopivat täydellisesti niille, jotka ovat väsyneitä ongelmasta johtimilla varustettujen kuulokkeiden kanssa! Kuulokkeet tuottavat todella hyvää ääntä, kun soitat suosikkimusiikkiasi ja puhelujen aikana.

Erittäin pienet handsfree-toiminnot, jotka ovat koostaan huolimatta erinomaiset sekä musiikin kuunteluun että puheluiden vastaanottamiseen ja soittamiseen. Voidaan käyttää MC / Moped-kypärän alla.

Mukava latauslaatikko, jossa on sisäänrakennettu tehopankki (akun kapasiteetti 400 mAh). Täydellinen puhelinten lataamiseen, kun olet töissä, koulussa tai jos matkustat. Voit valita, onko molemmat kytketty samanaikaisesti puhelimeen tai vain yhteen. Älä unohda yhdistää kuulokkeita keskenään, jos haluat kuunnella musiikkia molempien kuulokkeiden kautta. Jos paristot loppuvat kuulokkeista, voit aina ladata kuulokkeet mukana toimitetussa latauslaatikossa. Älä unohda ladata latauslaatikkoa niin, että se on täysin ladattu.

ominaisuudet:
Kun HF-laite on päällä ja kytketty puhelimeen tai Bluetooth-yhteensopivaan Bluetooth-laitteeseen, voit avata laitteen soittimen ja kuunnella musiikkia. Voit keskeyttää / käynnistää musiikkia painamalla oikean tai vasemman kuulokkeen takana olevaa pääpainiketta kerran (musiikkisovelluksen on oltava aktiivinen puhelimessa).
IOS-käyttäjät: Aktivoi SIRI painamalla oikeaa tai vasenta kuulokkeen painiketta kahdesti nopeasti.

Akun merkkivalo: Näyttää jäljellä olevan akun tason, kun kuulokkeet ovat pariksi puhelimen kanssa.
Yhdistä kuulokkeet toisiinsa:
Vaihe 1: Pidä kuulokkeiden takana olevaa pääpainiketta painettuna (valkoinen painike) noin 1-2 sekunnin ajan, kunnes valot vilkkuvat punaisena / sinisenä.
Vaihe 2: Heti kun molemmat kuulokkeet L-vasen / R-oikea (punainen - sininen) vilkkuvat punaisena / sinisenä, ne on liitetty toisiinsa ja toinen kuulokkeista vilkkuu sinisenä ja toinen, nyt ne on yhdistetty toisiinsa.
Vaihe 3: Kun jokin kuulokkeet vilkkuvat sinisenä, molemmat voidaan yhdistää Bluetooth-laitteen ja älypuhelimen tai muun Bluetooth-laitteen bluetooth-valikon kautta. Etsi C4U-BL-X200 Bluetooth-valikosta.
Vaihe 4: Kuuntele musiikkia ja nauti.
Vaihe 5: Kun vastaat puheluihin, molemmat kuulokkeet toimivat samanaikaisesti

Automaattinen pariliitos: Kun kuulokkeet on kytketty pariksi ja kytketty uudelleen, tämä tapahtuu automaattisesti ja tämä johtuu kuulokkeissa olevasta Bluetooth 5.0 Chipistä. Toisin sanoen sinun ei tarvitse etsiä bluetooth-laitettasi seuraavan kerran, kun haluat liittää ne. Kuulokkeet ovat yhteydessä puhelimeen tai muuhun Bluetooth-laitteeseen automaattisesti ilman, että niiden käynnistäminen riittää, ja samalla kun Bluetooth on kytketty päälle älypuhelimessa.

Kun et tarvitse kuunnella musiikkia tai haluat sulkea kuulokkeet pois päältä, pidä pääpainiketta painettuna, kunnes kuulet virran. Sitten HF-laite on kytketty pois päältä.
Kun se on ladattu, punainen valo syttyy aina ja punainen valo muuttuu siniseksi, kun kuuloke on täyteen ladattu.
HUOMAUTUS: Kun kuuloke on kytketty päälle ja kytketty puhelimeen tai toiseen Bluetooth-laitteeseen, voit kuunnella musiikkia tai keskustelua. Kun vastaanotat puheluja tai soitat puhelimesta, molemmat kuulokkeet toimivat samanaikaisesti.

Monitoimipainikkeen ohjaus (pääpainike): toisto / tauko, vastaus / poiskytkentä / puhelun soittaminen, SIRI-aktivointi.
Lataaminen: Kun kytket kaksi kuuloketta mukana toimitettuun koteloon / virtapankkiin, se syttyy ensin punaisena ja täyteen ladattuina kuulokkeet vaalean sinisiä.


Malli: C4U BL X200
Bluetooth-versio: 5.0 + EDR
Protokolla: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
Chip: Bluetooth v5.0 Realtek
Mikrofoni: Sisäänrakennettu
Akun merkkivalo: KYLLÄ (täytyy yhdistää Bluetooth-yhteyden kautta)
Akku: ladattava litiumparisto
Yhden kuulokkeen paino: 5 g
Pari kuulokkeiden paino: 10 g
Etäisyys bluetooth: jopa 15m (ilman esteitä)
Impedanssi: 16Ω
Mic-herkkyys: 93 dB
Langaton taajuus: 2,4 GHz
Akun kapasiteetti: 55 mAh (yksittäiset kuulokkeet)
Akkukotelo 400mAh (kuulokkeiden lataaminen 4-5 kertaa)
Lähetysetäisyys: enintään 15 m (ilman esteitä)
Peliaika (musiikki): enintään 7 tuntia (kun soitat pienimmällä äänenvoimakkuudella)
Puheaika: enintään 7 tuntia
Latausaika: noin 1 tunti
Valmiusaika: enintään 100 tuntia

HUOMAUTUS (NOT APPLE AIRPODS): että näissä kuulokkeissa on enintään 55 mAh (kuulokkeita kohden) akun kapasiteetti ja näitä kuulokkeita ei voi verrata Apple Airpod -laitteisiin.

Tuotemerkki: C4U Case 4 You
Paketti sisältää:
1par x C4U X200 Bluetooth-kuulokkeet (oikea + vasen)
1 x C4U USB-latauskaapeli
1 x C4U latauslaite / latauslaatikko
1 x Manuaalinen ruotsi / englanti
Toimitetaan C4U-vähittäispakkauksessa.

Yhteensopiva kaikkien Bluetooth-laitteiden, kuten:
iPhone 5 / 5S / SE / 6 / 6S / 6 Plus / 6S Plus / iPhone 7 / iPhone 7+ / iPhone 8 / iPhone 8+ / iPhone X / iPhone XS / iPhone XS / iPhone XR / iPad Air / iPad / Samsung Galaxy J3 / J5 / A8 / S5 / S6 / S6 reuna / S7 / S7 reuna / Galaxy S8 / Galaxy S8 / Galaxy S9 / Galaxy S9 + / Galaxy S10 / Galaxy S10 Lite / Galaxy S10 + OnePlus 3 / OnePlus 5 / Oneplus 5T / OnePlus 6 / Huawei P9 / Huawei Honor 8 / Huawei Honor 9 / Huawei P20 / Huawei P20 / Huawei P20 Pro / Huawei Mate 20 Pro Huwaei P30 / Huawei P30 Pro Sony

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Case4you
Väri Valkoinen
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Saattaisit myös pitää

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 7 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »