Luxclusif

Luxclusif tarjoaa ekslusiivisen katsauksen vintage-ylellisyyden maailmaan. Me uskomme, että jokaisella tuotteella on ainutlaatuinen tarina, jota jatkaa sen seuraava omistaja.
Omaamme vuosikymmenien kokemuksen ylellisyystuotteista ja takaamme jokaiselle asiakkaalle autenttisen ja ajattoman tuotteen erinomaisella arvolla ja laadulla.
Jokainen tuote on huolella valittu ja sen aitous on käytettyjen ylellisyystavaroiden sertifiodun jälleenmyyjän varmistama.

  • Käytetty Chanel Caviar Petite Shopping Tote White

    Omistettu Tämä teetä sisältää kaviaarinahkaisen rungon, takaosan ulkopinnan liukutaskun, reunaketjun kahvat, avoimen yläosan, jossa magneettinen napsautussuljin, ja sisätilojen vetoketjulliset ja liukutaskut.Selän ulkopinta on väriltään ja muodon ulkopuolella. Pohjan ulkopinta on värinmuotoinen, muodoltaan huono ja tahrattu. Ulkonurkkien väri on muuttunut. Ulkopinta edessä o...

    € 1228
  • Käytetty Cartier Tank Francaise Watch Silver

    Ennakkoon omistettu Tank Francaise Watch sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon ja hihnan sekä kvartsiliikkeen. Kasvot noin: 2,0cm, kotelo noin: 2,5cm, hihnan pituus noin: 25cmTakaosan ulkopinta on naarmuuntunut. Ulkopinta on naarmuuntunut. Solki on naarmuuntunut. Lukko on naarmuuntunut. Dimensions: Pituus 1.7cm Leveys 1.4 cm syvyys 1.4cm Diameter 1.70 cm Y...

    € 1939

Kaikki tuotteet Luxclusifilta