Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

OppoSuits Starstruck Puku

1 / 1

OppoSuits Starstruck Puku

89,90 €
BAM! Pamauta bileisiin kuin räjähdys tähtiä Opposuitin sairaan hieno Starstruck Puku ylläsi. Puku on erinomainen valinta uudenvuoden bileisiin, Hollywood-kekkereihin ja muihin tilaisuuksiin, kun haluat pukeutua tyylikkäästi ja erottua muiden puk
Lue lisää
BAM! Pamauta bileisiin kuin räjähdys tähtiä Opposuitin sairaan hieno Starstruck Puku ylläsi. Puku on erinomainen valinta uudenvuoden bileisiin, Hollywood-kekkereihin ja muihin tilaisuuksiin, kun haluat pukeutua tyylikkäästi ja erottua muiden pukutyyppien massasta bileissä. Tämä tähtiä pursuava puku ylläsi epäilemättä käy juuri niin!

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle (lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta). Se on valmistettu hauskasta ja epätavallisesta kuviosta harkitulla designilla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää Opposuitiasi yhä uudestaan.

Huomioithan, että OppoSuits puvut ovat slim fit-mallia. Suosittelemme siksi valitsemaan suuremman koon, jos emmit kahden koon välillä.

OppoSuits Starstruck Puku sisältää:
  • Musta puvuntakki erikokoisilla valkoisilla tähdillä. Takissa on kaksi taskua ulkopuolella, sisäpuolella piilotasku ja napitus edessä.
  • Yhteensopivat puvunhousut taskuilla ja lenkeillä.
  • Yhteensopiva solmio!

Mallin valkoinen paita eivät sisälly pakkaukseen.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita