Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W

(0)
Kirjoita arvostelu
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
Philips Hue Argenta White and Color 1x5,7W
90,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-8 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja iPhonebutiken

Seuraa tuotteen hintaa

Philips Hue White ja Colour Ambiance Argenta -valo
GU10 White and Color Ambiance (mukana)Valkoinen ja värillinen valoNopea hallinta BluetoothillaLisää Hue Bridge saadaksesi lisää ominaisuuksia
Yksinkertainen älykäs valaistus Luo täydellinen ilmapiiri Hue Argenta -sovelluksen avulla. Ihanteellinen ngs ja korostusvalaistukseen olohuoneessa ja makuuhuoneessa. Hallitse suoraan huoneessa olevan Bluetoothin kautta tai pari Hue Bridge -sillan kanssa käyttääksesi kaikkia älykkäitä valaistusominaisuuksia.
Hallitse jopa 10 valoa Bluetooth-sovelluksella16 miljoonaa väriäLuo henkilökohtainen kokemus värikkäällä älykkäällä valaistuksellaLuo oikea tunnelma lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen valoon tai väriinaf saada täydellinen valoasetuksia päivittäisiin tarpeisiinAvaa kaikki älykkäiden lamppujen ominaisuudet Hue Bridge -sovelluksella
Tuki sekä Bluetoothille että Hue Bridgelle Philips Hue on päivitetty vuoden 2019 puolivälistä lähtien, ja siinä on lisäominaisuuksia, joiden avulla sitä voidaan käyttää Bluetooth-kytkettynä valaistusjärjestelmänä. Valaisimet ovat yhteensopivia sekä Bluetooth- että Hue Bridge -sovelluksen (ZigBee) kanssa ja niiden älykkään kodin toiminnallisuuden kanssa.
Ensimmäisen askeleen ottaminen Hue-järjestelmään on helpompaa, nyt voit kytkeä (enintään 10) valoa suoraan Hue Bluetooth -sovellukseen, joka näyttää ja tuntuu aivan kuin alkuperäinen, vain rajoitetummilla toiminnoilla. Tällä tavoin sinulla on mahdollisuus testata Philips Hue ennen kuin päätät ostaa Hue Bridge -sovelluksen ja päivittää täysin toimivaan järjestelmään, joka käyttää kotiverkkoasi Bluetoothin sijaan kommunikointiin.
Älykäs koditoiminto ei katoa kokonaan tämän yksinkertaisemman Hue-version kanssa. Hue-himmennetyllä lisävarusteella varustetun kaukosäätimen lisäksi Hue Bluetooth -ominaisuus on edelleen täysin käyttökelpoinen Amazon Alexan ja Google Home -sovellusten kanssa (tulossa pian). Joten voit hallita valoja äänelläsi kun pääset kotiin, vaihtaa väriä ja sumua milloin haluat. Lisäominaisuuksien ja lisävarusteiden käyttämistä varten tarvitaan Hue Bridge.
Hallitse jopa 10 valoa Bluetooth-sovelluksella Hue Bluetooth -sovelluksella voit hallita Hue-älyvalojasi kodin yhdessä huoneessa. Lisää jopa 10 älykästä valoa ja hallitse niitä yhdellä napin painalluksella mobiililaitteellasi.
Luo henkilökohtainen kokemus värikkäällä älykkäällä valaistuksella Muuta kotisi yli 16 miljoonalla värillä, mikä luo oikean ilmapiirin kaikkiin tilanteisiin hetkessä. Painikkeen painalluksella voit luoda juhlatilan ilmapiirin juhlille, muuttaa olohuoneesi af , korostaa kotisi sisustusta väriaksentteilla ja paljon muuta.
af saada täydellinen valoasetuksia päivittäisiin tarpeisiin Päivittäisiin tarpeisiisi luodut neljä esiasetettua valotilaa - energisoi, keskitä, lue ja rentoudu - tekevät päivästäsi helpomman ja kauniimman. Kaksi viileää valaistusasetusta, Energize ja Concentrate, auttavat sinua aloittamaan aamulla tai pitämään keskittymisen, kun taas lämpimämpi Read and Relax auttaa sinua nauttimaan hyvästä kirjasta tai rauhoittamaan stressaantuneita aivoja.
Luo oikea tunnelma lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen valoon Nämä valonlähteet ja valaisimet tarjoavat erilaisia lämpimän ja kylmän valkoisen valon sävyjä. Täydellisellä himmennettävyydellä kirkkaasta pieneen yövaloon voit asettaa lamput täydelliseen sävyyn ja kirkkauteen päivittäisiin tarpeisiisi.
Avaa kaikki älykkäiden lamppujen ominaisuudet Hue Bridge -sovelluksella Lisää Hue Bridge (myydään erikseen) älykkäisiin valoihisi, jotta voit kokea kaikki Philips Hue -ominaisuudet. Hue Bridge -sovelluksella voit lisätä jopa 50 älykästä valoa ohjattavaksi koko kotisi. Luo ajoitukset ja rutiinit automaattisen kodin valaistuksen automatisoimiseksi. Käytä valojasi herätäksesi ja nukahtaaksesi. Ohjaa valojasi ollessasi poissa tai lisää lisävarusteita, kuten liiketunnistimet ja älykytkimet.
Tekniset tiedot Käyttöikä jopa: 15 000 hVirtalähde: Väli 220-240 V, 50-60 HzHimmennettävä kaluste: KylläLED: KylläSisäänrakennettu LED: EiToimitetun valonlähteen energialuokka: A +Valaisinta voidaan käyttää luokan A ++ - E valonlähteiden kanssaValaisimien lukumäärä: 1Pohja: GU10Vesitiivis mukana toimitetussa valaisimessa: 5.7WVaihtolampun enimmäisteho: 6 WIP-koodi: IP20, suoja yli 12,5 mm: n esineitä vastaan, ei suojaa vedeltäSuojausluokka: I - maadoitettu
Pakkauksen sisältö Ensimmäinen GU10-sävy valkoinen ja väri -ilmapiiri1. Argenta -valaisin


sopii: iPhone ja iPad numerolla # p7074 #

väri: mini äiti, Vit

materiaalit: metalli

Mitat: 11 x 9 x 12,7 cm

paino: 332 grammaa

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.