Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm BT R890 Hopea
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm BT R890 Hopea
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm BT R890 Hopea
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm BT R890 Hopea
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm BT R890 Hopea
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm BT R890 Hopea

1 / 6

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm BT R890 Hopea

229 €

-30%

328 €
Hanki huippuluokan katselukokemus Samsung Galaxy Watch 4 klassisella R890 - 46mm (Hopea) -laitteella  HUOMAUTUS: EU-malli, Samsung Pay puuttuu! Jos etsit ensiluokkaista puettavaa kokemusta Android-ekosysteemistä, Samsung Galaxy Watch 4 Cla
 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
Lue lisää

Hanki huippuluokan katselukokemus Samsung Galaxy Watch 4 klassisella R890 - 46mm (Hopea) -laitteella


 HUOMAUTUS: EU-malli, Samsung Pay puuttuu!


Jos etsit ensiluokkaista puettavaa kokemusta Android-ekosysteemistä, Samsung Galaxy Watch 4 Classic R890 - 46mm (Silver) on vastaus hakuihisi. Älykello on täynnä Samsungin uusinta huipputeknologiaa ja toimii Googlen uusimmassa Wear OS 3.0 :ssa - odota nopeaa ja reagoivaa käyttöliittymää. Laite tarjoaa tarkat lukemat sykkeestäsi, veren happitasosta, verenpaineesta, ajetusta matkasta, kaloripitoisuudesta, stressitasosta, uinnista ja niin edelleen. Jos tämä ei riitä sinulle, on myös 90 erilaista urheilutilaa, joiden pitäisi kattaa kaikki fyysiset aktiviteetit.

Älykello muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta ja siinä on pyöreä 1,4 tuuman Super AMOLED -näyttö, jossa pikselin yksityiskohdat täydellisyyteen. Massiivinen 361 mAh: n akku antaa sinulle helposti kaksi täyttä päivää aktiivista käyttöä. Kakun kuorrutusna on edistyneitä ominaisuuksia, kuten äänikomennot (Google Assistant / Bixby) ja langaton lataus. Kaiken kaikkiaan tämä on kumppani, jota et halua olla ilman.

Tärkeimmät ominaisuudet ja ominaisuudet: Samsung Galaxy Watch 4 Classic R890 - 46mm (hopea)

Tyylikäs, minimaalinen ja ikoninen

Tiukasti pyöreä ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko sopii hyvin mihin tahansa ympäristöön, jossa olet, ja siinä on ainutlaatuinen pyörimistoiminto, joka yhdistää hienostuneen kosketuksen erinomaiseen ohjaukseen. Lisäksi voit yhdistää sen minkä tahansa materiaalin ja tyylin rannekoruihin asustasi ja tunnelmastasi riippuen. Voit myös valita erilaisista tyylikkäistä digitaalisista tai analogisista kellotauluista, jotka ovat täynnä värejä, uusia fontteja ja taustoja - kaikki oman makusi ja mielesi mukaan. 

Tarkka terveydentilan seuranta

Samsungin tässä mallissa käytetyt BioActive-anturit auttavat seuraamaan terveyttäsi paremmin kuin mikään muu älykello. Voit esimerkiksi tutkia epänormaaleja sydämen rytmejä EKG: n kautta, joka tallennetaan puhelimeesi seurantaa varten. Lisäksi saat enemmän tietoa terveydestäsi tarkkojen veren happi-, verenpaine- ja stressitasojen parametrien avulla.

Markkinoiden paras uniavustaja

Kello antaa sinulle yksityiskohtaisen analyysin unen eri vaiheista. Voit jopa tarkistaa kuorsauskuviosi (jos kuorsaat) ja saada vinkkejä leporutiinien parantamiseen - kaikki hyvin ranteeseesi!

90 harjoitusta ja paljon muuta!

Treenirutiinisi ei koskaan ole sama, kun saat maistaa Samsung Galaxy Watch 4 Classic R890 - 46mm (Hopea). Yksikkö tarjoaa 90 erilaista harjoitusta, ja kello aistii myös fyysiset suorituksesi tarkasti ja antaa raportteja jokaisesta harjoituksesta sekä vinkkejä ja ehdotuksia. Mene juoksemaan tai pelaa muutama ottelu - älykellossa on kaikki tarvitsemasi tiedot. 

Erinomainen yhteensopivuus

Googlen Wear OS (Samsungin tarjoama) tekee laitteesta yhteensopivan kaikkien Galaxy-laitteiden ja koko Android-ekosysteemin kanssa. Voit esimerkiksi hallita SAMSUNG Galaxy Buds2 -kuulokkeidesi ANC:tä tai avata tiettyjä puhelimesi sovelluksia suoraan ranteestasi.

Muut ominaisuudet • NFC
 • Bluetooth 5.0
 • WiFi (2,4 GHz + 5 GHz)
 • Corning Gorilla Lasi DX
 • 1,18 GHz:n Exynos X920 -suoritin
 • 16 Gt ROM-muistia
 • IP68-luokiteltu
 • GPS
 • Väri: Hopea

Pikafaktat

 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja