Mikä on Black Days?

Mikä on Black Days?
Black Days on yhdeksän päivän mittainen ostosjuhla tuhansilla upeilla tarjouksilla. Black Daysin aikana tarjoamme upein hinnoin suosittuja tuotteita kategorioissa, kuten pelit, kodinelektroniikka, elokuvat, tuoksut, kodin pienkoneet, lelut ja kuulokkeet.

Miten kauan Black Days kestää?
Black Days alkaa sunnuntaina 24. marraskuuta 2019 klo 12.00.
Black Days päättyy maanantaina 2. joulukuuta 2019 klo 23.59.

Jännittäviä tarjouksia – joka päivä!
Joka päivä nostamme esille uusia suosikkejamme tarjouksiemme joukosta – muista siis vierailla verkkosivuillamme Black Daysin aikana. Ehkä löydät pelin, joka tekee jouluaaton illasta taianomaiset seikkailun, tai tuoksun, joka kruunaa uudenvuodenjuhlinnan.

Löydänkö jotain minulle?
Laajan valikoiman ansiosta voimme tarjota tarjouksia aina peleistä ja potkulaudoista pölynimureihin ja deodorantteihin. Jos koet, että kaikkien tarjousten läpikäyminen on hankalaa, suosittelemme, että vierailet kategoriasivuillamme Black Daysin aikana. Tuolloin löydät nopeasti ja helposti kaikki tarjoukset tuotekategorian mukaan.
Esimerkiksi:
Nintendo Switch – kategoriassa Pelit
Apple AirPods – kategoriassa Kuulokkeet
Tuoksut – kategoriassa Kauneus

Lisäksi vinkkaamme Favorite Deals -sivulla omat suosikkitarjouksemme.

Entä Black Friday?
Haluamme tarjota asiakkaillemme mukavamman ostokokemuksen. Yhden stressaavan ostospäivän sijaan sinulla on mahdollisuuden tehdä ostoksia kaikessa rauhassa yhdeksän päivän ajan. Näin saat enemmän aikaa löytää omat suosikkisi kaikkien tarjousten joukosta ja vältät kohtuuttoman ostosvimman. Kun pohtimisaikaa on enemmän vältät myös helpommin hutiostokset, kuten pelin, joka ei olekaan yhteensopiva lasten konsolin kanssa… Tai sen ”upean valaisimen”, joka olikin kumppanisi inhokki… Nämä murheet voit nyt unohtaa – ihanaa!

Vaaliaksemme kuitenkin Black Fridayhin liittyvää perintöämme ja historiaamme julkaisemme Black Fridayna 29.11. runsaasti uusia tarjouksia. Älä ohita näitä!

Black Days – päivät, joita et saa ohittaa!
Tiistai: Tänä päivänä tarjoamme runsaasti kauneus- ja hygieniatuotteita.
Keskiviikko: Keskiviikko on omistettu lapsille, ja tuolloin panostamme peleihin, leluihin ja lastentuotteisiin.
Torstai: Torstaina julkaisemme runsaasti tarjouksia kategorioissa PC Gaming ja kodinelektroniikka.
Perjantai: Black Friday – ole tarkkana, sillä luvassa on uskomattomia tarjouksia televisioista, matkapuhelimista, pelikonsoleista ja monista muista tuotteista!

Black Days lyhyesti:
Black Days – aivan kuten Black Friday, mutta vielä parempi!