Black Friday

"Black

Black Friday – Uutiskirje

Nyt voit tilata Black Friday -uutiskirjeemme. Saa kaikki parhaat diilit suoraan sähköpostiisi koko vuorokauden ajan. Rastimalla ruudun listassa saat kaikki 24 superdiiliä suoraan sähköpostiisi Black Fridayna.

Avaa Asiakastiedot-sivu ja klikkaa Black Friday -uutiskirje.

Black Friday 2018

Black Friday 2018 CDON.COM:ssa

Alkaa klo 00.00 23. marraskuuta

Kaikkien ostosjuhlien äiti on vihdoin täällä!
Black Friday on jo pitkään ollut käsite Yhdysvalloissa, jossa päivä on merkinnyt jouluostosesongin alkua. Suomessa Black Friday on tullut käsitteeksi nettishoppailun merkeissä, jolloin verkkokaupat kilpailevat parhaista tarjouksista tänä suurena alennusjuhlana. 2018 on jo neljäs vuosi, jolloin CDON.COM juhlii Black Fridayta. Viime vuosi oli valtava menestys, joten tänä vuonna tarjoamme kaikkien aikojen suurimman Black Fridayn entistä useammilla tarjouksilla ja paremmilla hinnoilla. Tänä vuonna teemme myös jotakin, jota emme ole ennen tehneet: meillä on livelähetys koko vuorokauden ajan. CDON.COM:n Black Friday on suuri, ja voit seurata menoa hashtagissa #CDONLIVE.

Black Fridayna uusia tarjouksia joka tunti – 24 tunnin ajan

Black Fridayna julkaisemme uusia tarjouksia joka tunti. Jos haluat tehdä upeita löytöjä, tulee sinun siis olla tarkkana koko vuorokauden. CDON.COM:n ostosjuhla alkaa 22. ja 23. marraskuun välisenä yönä klo 00.00 ja jatkuu 24 tuntia. Nopeat syövät hitaat.
Tee löytöjä Pohjoismaiden suurimmassa tavaratalossa kaikissa tuotekategorioissa.

Osta joululahjat Black Fridayna

Joulu lähestyy vauhdilla. Haluatko ostaa joululahjat lompakkoa rasittamatta? Tartu tilaisuuteen ja tee joululahjalöytöjä koko perheelle, ystäville ja suvulle CDON.COM:n Black Fridaysta hintojen ollessa parhaimmillaan.
Pohjoismaiden suurimmasta tavaratalosta, CDON.COM:sta, löydät jokaiselle jotakin.
Liity mukaan Suomen hauskimpaan Black Friday 2018 -tapahtumaan!

Black Friday – Nettishoppailun juhlaa 23. marraskuuta 2018

Usein kysyttyä Black Fridaysta

Mikä on Black Friday?

Black Friday on jo pitkään ollut käsite Yhdysvalloissa, jossa Kiitospäivän jälkeisenä päivänä vietettävä ostospäivä merkitsee jouluostosesongin alkua. CDON.COM on juhlinut Black Fridayta vuodesta 2013 lähtien, ja juhlat ovat olleet vuosi vuodelta yhä suurempi menestys!

Minkälaisia löytöjä voin tehdä Black Fridayna?

Black Friday alkaa 23. marraskuuta klo 00:00 ja uusia tarjouksia julkaistaan joka tunti vuorokauden ajan. Tule tekemään löytöjä pelien, elokuvien, kodin elektroniikan sekä kauneus- ja urheilutuotteiden joukosta todella alhaiseen hintaan.

Miten varmistan, että en ohita yhtäkään Black Friday -tarjousta?

Varmistaaksesi, että et menetä mitään, tulee sinun seurata Black Fridayta päivän ajan. Tarkista sivut aina hieman ennen uutta tasatuntia niin et taatusti ohita yhtäkään uutta tarjousta. Voit myös tilata uutiskirjeemme saadaksesi parhaat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi tai vaihtoehtoisesti seurata meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Miksi tekisin Black Friday –ostokseni netissä enkä kaupassa?

Vältä jonot ja tungos! Tee ostoksesi kotona silloin, kun sinulle sopii, ja saa pakettisi suoraan postilaatikkoon tai lähimpään postitoimipaikkaan. CDON.COMista löydät kaiken yhdestä paikasta ja voit helposti koota ostoksesi.

Black Friday jatkuu

Haluatko shoppailla vielä lisää? Monet Black Friday –tarjoukset ovat voimassa vielä Cyber Mondayna, jota vietämme 27. marraskuuta. Tarkista siis sivumme viikonloppuna ja tee lisää löytöjä!