Black Friday –Nettishoppailun juhlaa – 24/11 2017

Black Friday on jo pitkään ollut käsite Yhdysvalloissa. Kiitospäivän jälkeisenä päivänä kaupat avaavat aikaisin ja se merkitsee jouluostosesongin alkua. Suomessa Black Friday on tullut käsitteeksi nettishoppailun merkeissä, jolloin verkkokaupat kilpailevat parhaista tarjouksista.

2016 on jo toinen vuosi, jolloin juhlimme Black Fridayta CDON.COM:lla. Viime vuosi oli valtava menestys, joten tänä vuonna tarjoamme vieläkin enemmän tarjouksia ja parempia hintoja.

Uusia tarjouksia joka tunti – vuorokauden ympäri

Joka tunti julkaisemme uuden tarjouksen, joten kannattaa seurata sivuamme jos haluat tehdä uskomattomia löytöjä. Black Friday alkaa 23. ja 24. marraskuuta välisenä yönä ja jatkuu 24 tuntia aina keskiyöhön asti.
Viime vuonna myimme paljon TV-pelejä, kodin elektroniikkaa, vaatteita ja elokuvia – ja tänä vuonna aiomme nostaa rimaa vieläkin korkeammalle.

Tarjouksemme suoraan sähköpostiisi

Black Fridayn ideana CDON.COM:lla on seurata vaihtuvia tarjouksia livenä. On jännittävää seurata minuuttiviisarin lähestymistä tasatuntiin, sillä se tarkoittaa uuden tarjouksen julkistamista. Mikäli et pääse osallistumaan CDON.COM:n Black Fridayhin reaaliajassa, voit vaihtoehtoisesti tilata uutiskirjeemme ja saada parhaimmat tarjouksemme suoraan sähköpostiisi. Sinun ei siis tarvitse istua koneen ääressä koko päivää, helppoa ja nopeaa (mutta ei läheskään niin hauskaa).

Tee löytöjä jouluksi

Joulu on nurkan takana, joten miksi et aloittaisi lahjojen hankintaa jo nyt. Tee lahjalöytöjä koko perheelle todella alhaiseen hintaan. Työskentelemme ahkerasti, jotta löydät aina uusimman multimedian, muodin ja terveystuotteet – ja se näkyy tarjouksissamme Black Fridayn aikana.

Valtavan valikoimamme ansiosta voimme julkaista eri tuotteita – jokaiseen makuun! – joka tunti. Sillä ei ole väliä, oletko musiikin harrastaja, videopelien fanittaja, urheiluhullu tai mitä tahansa. Lupaamme, että teet uskomattomia löytöjä hintaan, jota et saa muualta.

Ole mukana ja tee löytöjä Black Fridaysta!