CDON+ CDON+

LIITY CDON+ JÄSENEKSI

CDON+ jäsenenä säästät rahaa tehdessäsi ostoksia. Saat ilmaisen toimituksen yli 15 euron ostoksista
ja ostohyvityksen jokaisesta ostoksestasi. Jäsenyyden hinta on 29 euroa ja se on voimassa 1 vuoden.

JÄSENETUSI:


  • Ilmainen toimitus yli 15 euron ostoksista*
  • Ostohyvitys jokaisesta ostoksestasi*

 HINTAAN 19€:

Kun teet ostoksia yli 59,95 eurolla tarjoamme CDON+ jäsenyyden vain hintaan 19 €
(normaali hinta 29 €).
Jäsenyyden voi uusia 12 kuukautta ennen sen päättymistä. Uusi jäsenyyskausi alkaa voimassa olevan kauden päätyttyä.
Jäsenyys ei koske yritysasiakkaita.


LIITY CDON+ JÄSENEKSI

VIIKON JÄSENHINTA

CDON+-jäsenyydessä on monia etuja, mutta meidän mielestämme erityisen jännittävää on se, että tarjoamme viikoittain yhden tuotteen upeaan hintaan, vain CDON+-jäsenille. Laajan valikoimamme ansiosta voit iloita useista erilaisista tuotelöydöistä! Viikon tuote esitellään keskiviikkoisin ja se on voimassa seuraavan viikon keskiviikkoon asti.Viikon jäsenhinta

TUTUSTU LAAJAAN VALIKOIMAAMME

Pohjoismaiden suurimman tavaratalon jäsenyydessä on etunsa. Tarjoamme sinulle yhdessä paikassa pääsyn satoihin verkkokauppoihin ja miljooniin tuotteisiin. Löydät kaiken tuoksuista, vaatteista ja sisustuksesta elektroniikkatuotteisiin ja TV-peleihin. Ensisijainen päämäärämme on tarjota sinulle turvallinen, helppo ja edullinen kokemus mahdollistamalla kaikkien ostosten tekemisen yhdessä paikassa.


AINA ILMAINEN TOIMITUS YLI 15 € OSTOKSISTA

Jäsenenä saat ilmaisen toimituksen kaikista yli 15 euron ostoksista.
Huomioithan, että ilmainen toimitus yli 15 euron ostoksista ei koske tuotteita, jotka toimittavat Tretti AB, Adlibris tai Furniturebox.

OSTOHYVITYS JOKAISESTA OSTOKSESTASI

CDON+ jäsenenä saat ostohyvitystä jokaisesta ostoksestasi. Ostohyvitys on 1%. Koska CDON Marketplacen laaja tuotevalikoima sisältää useita eri tuotteita eri verkkokaupoista ja toimittajilta ei meidän ole mahdollista tarjota samaa ostohyvitystä jokaisesta tuotteesta. Ostoksestasi saatava ostohyvitys näkyy kassalla ennen maksamista. Ostoksen jälkeen voit seurata kertyneitä ostohyvityksiäsi kohdassa Omat Sivuni. Ostohyvitystä ei voi käyttää jäsenyyden aikana, vaan ostohyvitykset kerääntyvät ja säästyvät yhtenäiseksi summaksi,joka maksetaan CDON.COM lahjakortin muodossa. Lahjakortti lähetetään noin 1 viikon kuluttua siitä, kun jäsenyys on päättynyt/uusittu. Kaikki lahjakortit ostohyvityksellä ovat voimassa 1 vuoden lähetyspäivämäärästä alkaen.

Lue lisää lahjakortista kohdassa Omat Sivuni.


CDON+ jäsenenä saat ilmaisen toimituksen kaikista yli 15 euron ostoksista ja ostohyvityksen jokaisesta ostoksestasi.
Jäsenyyden hinta on 29 euroa/vuosi ja se on voimassa 1 vuoden ostohetkestä alkaen.


LIITY CDON+ JÄSENEKSI

EHDOT

CDON.COM pidättää oikeuden irtisanoa CDON+ asiakkaan jäsenyyden, jos asiakas rikkoo CDON.COM:in ehtoja tai väärinkäyttää CDON+ jäsenyyttä.

Hyödyntääksesi CDON+ asiakkaan edut, sinun tulee kirjautua sisään jokaisen ostotapahtuman ja/tai asiakaspalveluyhteydenoton yhteydessä.

Ostohyvityksistä kertyneen lahjakortin maksimisumma on 500 euroa. Hyödyntääksesi ostohyvityksen, tulee sinulla olla aktiivinen tili osoitteessa: CDON.COM, sekä virheetön sähköpostiosoite. Lue lisää lahjakortista.
Kaikki lahjakortit ostohyvityksellä ovat voimassa 1 vuoden lähetyspäivämäärästä alkaen.

Ostohyvitys koskee netto-ostoa, mahdollisten alennusten ja alennuskoodien vähentämisen jälkeen. Ostohyvitystä ei voi saada palautettuihin tuotteisiin, oston peruuttamiseen tai noutamattomiin lähetyksiin.

CDON+ ei koske palautusoikeutta, jos palvelu/ostotapahtuma on jo aloitettu. Aloitetulla palvelulla/ostotapahtumalla tarkoitetaan ostoa, jonka läpiviemisen yhteydessä ostohyvitys on tapahtunut, sekä/tai ilmaista toimitusta. Palvelua/ostotapahtumaa, jota ei ole aloitettu, koskee 14 päivän palautusoikeus ostotapahtuman päivämäärästä lukien.

CDON+ asiakkaana saat ilmaisen toimituksen jäsenyytesi aikana yli 15 euron netto-ostoista. Netto-ostos tarkoittaa oston jäljelle jäävää summaa, josta on vähennetty mahdolliset alennukset ja alennuskoodit.