CDON+

Lähetä ystävälle
€ 29
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.
  • Ilmainen toimitus yli 15 euron ostoksista
  • Ostoshyvitys kaikista ostoksistasi
  • Voidaan uusia 12 kuukautta ennen päättymistä
Sisältyy kampanjaan: CDON+ 19 €

Ilmainen toimitus yli 15 euron ostosta

CDON+ asiakkaana saatte ilmaisen toimituksen kaikista yli 15 euron ostoista jäsenyytenne aikana.


Ostohyvitys

Saatte 1% ostohyvitystä elektroniikka-tuotteista ja CDON. COM:in yhteistyökumppaneiden toimittamista tuotteista. Saatte 3% ostohyvitystä kaikista muista tuotteista.

Ostohyvitys lähetetään CDON+ asiakkaalle 12 kuukauden jälkeen lahjakortin muodossa.

CDON+ ei koske palautusoikeutta, jos palvelu/ostotapahtuma on jo aloitettu.

Lue lisää tästä

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 75 Keskiarvosana: 3,9
45%
27%
11%
3%
15%

Hyödyllisin myönteinen arvio

Riku

Maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, varsinkin nyt joulualesta ostettuna tilauksen hinta on vain päälle kympin, aina maksanut tuon hinnan tästä plussasta. Ilmaiset toimituskulut ja alekoodit sekä päälle kertyvät ovat todella hyviä asioita ja kannustavat aina tilamaan täältä.

Vs.

Hyödyllisin kielteinen arvio

Nurullah

Jep..ne alennuskoodit mitä me cdon+:sta saadan, niin ne on turhia. Enpä ole juuri käyttänyt niitä koodeja kuin pari kerta. ne on ollut jotain tälläisiä, "osta vaateita 200 €, niin saat 10 € alennuksen" Siitä asti kun aktivoin cdon+ niin se yks tarjous on ollut edelleen tuo video on demand. vuokraa leffa, niin saat sen puoleen hintaan. Olisi kiva jos sitä tarjousta vaihdettaisin kerran kuussa tai kerran kolmessa kuussa. Nyt se on ollut yli vuoden (en oo kertakaan vuokrannut video on demandista mitään enkä vuokra tulevaisuudessakaan). Plussalaiset saavat alennuskoodeja n. kerran kolmen kuun aikana ja nekin on ihan turhia. Ainoa hyvä puoli on se, että postit on ilmaiset jos tilaat yli 15 €. Toki se on turha jos et osta paljon cdonista...

arvioni tuotteesta the 100 dvd boksista on että vaikea antaa arviota kun en ole kyseistä tuotetta saanut edelleenkään vaikka tilattu jo 8.12.2018 jonka jo maksoinkin pankkisiirtona mutta kiitos tyhjästä joten yritän tässä kuvitella minkähänlainen tuote olisi voinut olla joten eipä tässä muuta.

Miksi luvataan 19 e:n hinnalla, kassalla 29 €

kaikki ok!!!

ok!!!!

se on ok

Toistaiseksi ok. 3½ tähteä.

Erinomainen tarjous.

Ihan hyvä

Tilaukset ovat kirjautuneet nopeasti ja niiden seuranta on ollut helppoa. Vielä en ole odottanut yhtään tilausta viikkoa kauemmin !

Hyvä

haluaisin peruutaa tän tuli vahingossa.

miksi köyhälle kysymättä lätkäistään 29 euron arvoinen kun yrittää säästää

Cd tilaus kestänyt jo 3vko eikä yhteysviesteihin reagoida. Laskun eräpäivä mennyt. Minulle tämän firman tilaukset riittä 2 kertaa, siis ensimmäinen ja viimeinen.

Jos keskittää ostoksensa, on tämä ihan etevä palvelu. Pelien ja niiden oheistuotteiden suurkuluttajana tämä on loistava palvelu.

Hyöty on nopeasti laskettavissa. Jos tilaa vuodessa 7 kertaa tai enemmän, niin säästää postimaksut 2,95 euroa per kerta tekee yli 19 euron hintaisen CDON+ jäsenyyden alehinnan.

CdOn+-jäsenyys on ollut kannattava sijoitus. Ilmaiset postikulut on iso plussa, joskin niiden vuoksi tekee useammin heräteostoksia, mikä on sekä hyvä että huono juttu. Rajana voisi olla mieluummin 10 e, vaikka se saattaisi vahingossa lisätä tilausten määrää. Bonukset (vaikkakin ovat aika pienet) ja postimaksujen puute kannustavat keskittämään, ja onkin tullut tilattua paitsi elokuvia, myös esimerkiksi vaatteita, leluja, kirjoja ja keittiötarvikkeita.

Jäsentarjouksia voisi olla useammin ja jotenkin tuntuu, että ne olivat ennen parempia.

Tämä hankkii hintansa takaisin jos ostat usein täältä.

Oikein hyvä tämä jäsenyys 5-8 euron tarjouksesta ostettuna. hyvä että saa ilmaiset postikulut. jos tekee vain pari-kolme tilausta vuodessa ei välttämättä kannata olla normaalihintaan jäsen

miinusta siitä ettei 5-10 euron lahjakoodeja kaikkiin tuotteisiin ole enää tullut plussalaisille muuta kuin syntymäpäivänä

Itse ostan joka viikko viikomlopum leffat, 2000-2500 euroa vuodessa, säästyy vaikkei tuo 2,95 olr myöskään psha hinta.

La Alonsoa de la Frontiersman. Tuote vastasi odotuksiani. Oli ehkä hiukan kallis, mutta johtunee siitä että sen joutui tilaamaan rapakon takaa... Iso kiitos kuitenkin. T. 3sa

Suosittelen lämpimästi jos tarkoitus on tilailla paljon tavaraa varsinkin useammissa pienehköissä erissä vuoden aikana. Postikuluista säästää ihan merkittävästi ja päälle sitten toki tulee tuo pienehkö bonus, josta toki voi kertyä merkittäväkin summa jos enemmänkin rahaa polttaa.

Mitä tulee itse CDON+ tarjouksiin niin... noh.. niissä olisi ehkä parantamisen varaa.

Oon ollut kohta 3 vuotta jäsenenä ja maksaa kyllä itsensä takaisin ilmaisilla postikuluilla, jos on vähänkin innokas elokuvien/musiikin harrastaja. CDON+ -tarjouksia voisi ehkä useammin olla. Muistelen, että aiempina vuosina oli enemmän erikoistarjouksia jäsenille ja jäsenyyden hintakin oli pienempi. Suosittelen, jos tilaa vähintään 6 kertaa vuodessa täältä.

Hyvä homma

Olen ollut useamman vuoden cdon+ jäsen mutta nyt epäilen että on viimeinen vuosi.
Tuotteiden hinnat eivät pääsääntöisesti ole enään kilpailukykyisiä muihin verkkokauppoihin nähden.
Sekä jos mainostetaan cdon+ palvelua ilmaisilla posteilla mutta kuitenkin yhteistyökumppaneiden postit pitää maksaa.

Hyvät edut!

Useammanvuoden CDON+ jäsenenä ollut ja tuntuu, että honeymoon on ohi hyvien alennuskoodien osalta. Ei edes perinteistä jouluaaton alennuskoodia tullut tänävuonna sähköpostiin. Tietysti jos paljon tilaa niin postikuluissa maksaa itsensä takaisin muuten hyviä koodeja jaetaan enää nihkeästi.

Valitettavasti CDON+ on ollut niin vähän aikaa käytössäni, etten tarkkaa arviota voi antaa,mutta hyvältä näyttää

Hyvä juttu, jos tilailee paljon niin säästää postikuluissa. Joskus kivoja erikoistarjouksia CDON+-asiakkaille. Jotain ekstraa voisi kuitenkin vielä kehitellä.

o
Hei,En voi arvioida tuotetta kun en ole vielä saanut kulkurin valssia,Lasku kyllä tuli,
Ja maksettu on tuote,Odottelen vielä katsotaan,Saapa nähdä tuleeko tänä vuonna,
Terveisin Jarmo 0 pistettä

Hei.

Tämä on pieni lisä ostoksista. Saat noin 24-35€ bonuksia. Niillähän voi ostaa taas uusia tuotteita. Minä ostan kaikki elokuvat ja musteet täältä.

Jorma.

CDON+. Tää on hieno homma. Yli 15 euron tilaus -> ei postikuluja ja lisäksi tulee vielä ostohyvitystä. Eli jos tulee tilattua säännöllisesti vuositasolla täältä, niin osta ihmeessä tämä. Upea keksintö.

Etu tuli erityistarjouksena ja sen siitä nappasin. Jotain jo tullut tilattuakin kun saa muutaman tavaran koriin niin on postikuluvapaa tilaus.

:):):)

Huippujuttu!!!

Suosittelen, jos tulee useasti tilattua.

Koko perheen voimin olemme tyytyväisiä tähän CDON+ jäsenyyteen. Jäsenyys ottaa vähän ja antaa paljon.

Lämpimät suositukset harkitsiville.

Halvalla sai tarjouksesta -58 % ja saman tien astui voimaan. Kaipa tuosta säästöä tulee kun usein tilailen ja varsinkin isommissa tuotteissa on postikuluja helposti 5 e per tilaus

Kyllä tämä jäsenyys kannattaa jos tilailee suht usein pelejä TMS. Ostokynnys on huomattavasti pienempi,kun ei tule postikuluja.

Hyvä proggis josta on hyötyä mm säästöä postimaksuista ja ale-koodeja.

Tää on hyvä. Säästää reilusti kun tilaa vähän enemmän.

CDON+ loistava tapa säästää toimituskulut ja kerätä bonuksia. Suosittelen.

Tämä lienee mitä melkoisin win-win - tuote. Itse säästän pelkästään toimituskuluissa jäsenyysmaksun verran, minkä lisäksi ostohyvitys ja silloin tällöin erikoistarjoukset tuovat lisäetua. CDON puolestaan saa kohtuulisesti keskitettyä asiakkuuttani kilpailijoiden sijaan. Suosittelen.

CDON+ olen tyytyväinen vaikka viime vuonna etuni oli 1€ katson kuitenkin että kannatti maksaa tämä uudestaan!!!

Kun kerran CDONista tilaan, niin tämä on korvaamaton palvelupaketti paljon tilaavalle - kohtalaisen bonuksen lisäksi postikuluissa säästän merkittävän summan.

Hyvä tuote :D

Minun kohdalla oli nippa nappa kannattavaa. Suurkuluttaja tietysti säästää.

CDON+ maksoi itsensä takaisin kahden tilauksen jälkeen. Toki sain ostettua jo lähtökohtaisesti alennettuun hintaan.

Hieno bonussysteemi mielestäni. Jo postikuluista tulee iso säästö, jos tilailee useamman kerran vuodessa.

Ostin tuon vuoden jatkon CDON+ tarjouksen 1. joulukalenterista, mutta ei heti aktivoitunut. Milloin tuo päivittyy tietoihini?

Maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, varsinkin nyt joulualesta ostettuna tilauksen hinta on vain päälle kympin, aina maksanut tuon hinnan tästä plussasta. Ilmaiset toimituskulut ja alekoodit sekä päälle kertyvät ovat todella hyviä asioita ja kannustavat aina tilamaan täältä.

Vain elämää 4 tuotteet HYVÄT

cdon + hyvä juttu, vuodessa tulee tilattua niin paljon, että on todella hyödyllinen!!

Ostohyvityksestä kertyy vuoden mittaan mukava summa ja ilmainen toinitus yli 15 euron ostoille on hyvä

hyvä

Ehdoton jo postimaksujen osalta kun tilaan leffoja ja musiikkia tarjouksista. Yhden tähden vähennän siitä, että tulee tilattua luvattoman usein.

Hyvä systeemi, nyt voi tilata pienehköjäkin ostoksia ilman kuluja. Jotta rahat saa oikeasti takaisin ja tästä klubista todellista hyötyä ostoksia pitää keskittää tänne. Kallis kertamaksu kyllä on. Mutta keskittämällä saa osan takaisin myös boonuksina ;)

Aktivoitu nopee, suosittelen kovasti!

todella hyödyllinen jos ostat useasti vuodessa.
45e tulee ostohyvitystä ja postareista ei tarvitse huolehtia.
voisi kyllä paremmin yhdistellä kun monesti tulevat kymmenessä eri paketissa..
valikoima todella upea ja tarjoukset usein käytetty.
postitus pitäisi olla nopeampi mutta se on kyllä edelleen tosi hidas. esim. viime tilauksen annoin toissa perjantaina ja viime perjantaina tuli infoa että tilaus postitettu ja vieläkään ei näy..11 pv on kyllä liikaa jos mainostetaan nopeaksi..

Ihan hyvä, aktivoitui heti

Minulla on ollut CDON+ asiakkuus voimassa kohta vuoden. En ole huomannut ainoatakaan vain CDON+ asiakkaille tarkoitettua tarjousta. Ostohyvitys 1% on käytännössä merkityksetön. Säästöä kertyy postikuluissa 5 euroa per ostoskerta. CDON+ kannattaa maksaa jos todennäköisesti tilaa useamman kerran.

Kuvauksessa pitäisi selittää lasketaanko vuosi heti ostohetkestä, seuraavasta ostotapahtumasta vai aktivoiko asiakas sen erikseen valitsemanaan päivänä. Alkaako maksettu vuoden jatkoaika automaattisesti vasta nykyisen kauden päätyttyä. Voiko vahingossa olla voimassa useampi maksettu CDON+ asiakkuus päällekkäin.

Ilmeisesti aktivointi pitää tehdä itse selainikkunan yläreunassa kohdassa "OMA NIMI" - OMAT SIVUT - Tilaushistoria. Tarkoitus on aktivoida nyt maksamani CDON+ vuosi vasta nykyisen kauden voimassaolon pättymistä seuraavan ostotapahtuman alussa.

Vuodessa säästyi ~60€ postikuluja ja kertyi 22€ ostohyvitys. Lähinnä ~15€ elokuvatilauksia yhdistettynä alennuskampanjoihin. Alennuskoodeja oli pari kertaa elokuviin jotain -50% tai -10€ jotka tuli käytettyä.

Vakiohinta tulee takaisin jo 10 tilauksen postikuluissa, kaikki muu on bonusta.

Ostohyvitys ei ole juuri muuta kuin "kestotilaajan" alennus, sillä se tulee käytettyä seuraavassa tilauksessa uuteen CDON+ jäsenyyteen koska ei huvita alkaa taas maksamaan postikuluja. Onneksi lahjakortissa on 12kk käyttöaika, joten ei tarvitse heti kiirehtiä vaan voi odottaa oikeaa tilaustarvetta.

Jep..ne alennuskoodit mitä me cdon+:sta saadan, niin ne on turhia. Enpä ole juuri käyttänyt niitä koodeja kuin pari kerta. ne on ollut jotain tälläisiä, "osta vaateita 200 €, niin saat 10 € alennuksen" Siitä asti kun aktivoin cdon+ niin se yks tarjous on ollut edelleen tuo video on demand. vuokraa leffa, niin saat sen puoleen hintaan. Olisi kiva jos sitä tarjousta vaihdettaisin kerran kuussa tai kerran kolmessa kuussa. Nyt se on ollut yli vuoden (en oo kertakaan vuokrannut video on demandista mitään enkä vuokra tulevaisuudessakaan). Plussalaiset saavat alennuskoodeja n. kerran kolmen kuun aikana ja nekin on ihan turhia. Ainoa hyvä puoli on se, että postit on ilmaiset jos tilaat yli 15 €. Toki se on turha jos et osta paljon cdonista...

Erittäin hyvin toiminut kohta vuoden päivät! Ehdottomasti kannattava palvelu jos usein tilaa.

Itsellä aktivoitui heti kun ostin todella hyvä ja kätevä juttu! :)

Toimii saman tien.. kiva :-)

Hyvin Toimii Ei Mitään Valittamista.

Ostin ihan vahingossa enkä tiedä miten perua :(!

29.11. ostin ja tänään 3.12. ei vieläkään aktivoitu.

Ostettu 14.11.2013 maksutapana Klarnan s-postitse tuleva lasku, maksettu 19.11. 2013. Tuote näkyy edelleen "avoimena tilauksena".

Tarjouksiin mentäessä tulee kuitenkin esim. PS3-peleihin klikatessa sivu, jossa on vain ja ainoastaan mainos liittyä jäseneksi CDON+asiakkaaksi.
Luulin tätä jo olevani etenkin kun maksettu 10 vrk sitten.

Ostin eilen eikä ole vieläkään aktivoitu.

Ostin, kauanko menee että aktivoituu käyttöön?
Hyvältä kuulostaa!

Hyvä systeemi niille, jotka usein tilaavat. Todellakin kannattava sijoitus.

"ilmaiset" toimituskulut on aina plussaa!

Erinomainen palvelu, tälläistä on odotettu!

Tuotteessa väärät tiedot, ei tiedä mitä ostaa.

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 6 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 3 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »