Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Holle Goat jatko-maitoa 2 - orgaanisia vuohenmaitoa, 400g

1 / 1

Holle Goat jatko-maitoa 2 - orgaanisia vuohenmaitoa, 400g

19
Holle Orgaaniset Goat Milk Seuraa-On kaavan 2 on valmistettu käyttäen yli 99% raaka-aineista peräisin luomuviljelijöille - esim. orgaanisia vuohenmaitoa. Sopivia jälkeen 6 kuukautta. Laadukas vauvojen luomuruokaa. luonno
Lue lisää

Holle Orgaaniset Goat Milk Seuraa-On kaavan 2 on valmistettu käyttäen yli 99% raaka-aineista peräisin luomuviljelijöille - esim. orgaanisia vuohenmaitoa.

 • Sopivia jälkeen 6 kuukautta.

 • Laadukas vauvojen luomuruokaa.

 • luonnonmukaisesti viljelty ainesosia.

 • vuohia pidetään vastaa EU luomusäädökset.

 • Ei muuntogeenisistä ainesosista (geenitekniikka).

 • Ei keinotekoisia kemikaaleja tai säilöntäaineita - ole poikkeus.

 • Ei keinotekoisia aromeja tai väriaineita.

 • ilman kemikaaleja Maa- ja tuotanto.

  Vuodesta 6. kuukauden. - Voidaan käyttää jälkeen imetys; jälkeen Holle Orgaaniset Infant Formula 1 tai sijasta muita vieroitusvalmisteissa. Käytettäväksi yhdessä tasapainoisen ruokavalion koostuu pullon ruokinta ja kiinteät aineet.

  Lehmät ja vuohet proteiinit ovat erilaiset, ja vuohet proteiinien paljon helpompi sulattaa sitten lehmiä. Monet vauvat viihtyvät vuohen maidosta ja kaikki testit pitäisi tehdä kuten vuohen maidosta ennen siirtymistä HA kaavaa.

  Holle Orgaaniset vuohenmaitoa vieroitusvalmisteesta 2 sopii vauvoille 6 kuukautta ikäiset, jotka jo käyttävät yhtä kiinteää ateriaa päivässä. Se esittelee hyvä vaihtoehto vieroitusvalmisteista perustuu lehmänmaidosta.

  Osa proteiinin rakenteiden lehmän- ja vuohenmaidosta ovat samat. Lapsille lehmänmaitoallergia voi siten myöskään kestettävä Holle Organic vuohenmaito. Tällöin yksittäisten testaus tulisi tapahtua; lasten lausutaan allergioita pitäisi vain testata kuullen lastenlääkäri.

  viimeinen käyttöpäivä on pitkälle tulevaisuuteen. Nopea käänne & amp; tuoreimmat tuotteet! Konteissa meille Saksasta, ei säteilytys!

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja