Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Sundlings Popcornsalt

1 / 1

Sundlings Popcornsalt

9,90
10 €
Kun istut sohvalla ihanan tuoreen popcornin kanssa ja satut nappaamaan sen pienen kourallisen suolaamatonta popcornia, pettymys on sanoin kuvaamaton ja perjantain mukavuus menee hukkaan. Mutta kun popcornisi päällä on Sundlingin fantastista hienorake
Lue lisää
Kun istut sohvalla ihanan tuoreen popcornin kanssa ja satut nappaamaan sen pienen kourallisen suolaamatonta popcornia, pettymys on sanoin kuvaamaton ja perjantain mukavuus menee hukkaan. Mutta kun popcornisi päällä on Sundlingin fantastista hienorakeista popcornsuolaa, voit olla varma, että suolaa päätyy jokaiseen pieneen popcorniin!

Sundlings Popcornsalt on välttämätön lisävaruste popcornillesi. Suola on hienojakoista ja sulaa kattilassa, mikä tarjoaa kattavan, tasaisen jakautumisen popcorniin, eikä se putoa pois. Soveltuu sekä kattilassa valmistettavalle popcornille että valmiille popcornille. Toimitetaan käytännöllisessä sirottimessa.

Paino: 550 grammaa.

Ainesosat: Suola, paakkuuntumisenestoaineet: E535 ja E536.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Salt, klumpförebyddande medel: E535 och E536.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

-

Tuotetiedot

EAN 7331755030084
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja