Bohemian Rhapsody (Blu-ray)

Blu-ray - Pohjoismainen julkaisu

Bohemian Rhapsody (Blu-ray)
Lähetä ystävälle
€ 7.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Sisältyy kampanjaan: 3 Elokuvaa 19,95 €

Bohemian Rhapsody on järisyttävä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa, kun Mercury johdatti yhtyeen yhteen rock-historian mahtavimmista esiintymisistä taistellessaan samalla hengenvaarallista sairautta vastaan. Queenin perintö inspiroi kaikkia unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikkia rakastavia tänäkin päivänä.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Ääni: DTS HD - Master Audio 7.1 Kuva: 16:9 Widescreen, HD 1080p
Kieli: Englanti Pituus (min): 134
Tekstitys: Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi, Englanti kuulorajoitteisille Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu
Kategoria: Draama, Musiikki Julkaisu: 18-03-2019
Alkuperäinen nimi: Bohemian Rhapsody Alue: 2 (Eurooppa)
Ohjaaja: Bryan Singer Ikäraja: Yli 7
Tuotantovuosi: 2018
Näyttelijät: Rami Malek, Lucy Boynton, Joseph Mazzello, Mike Myers, Ben Hardy, Aidan Gillen, Gwilym Lee, Tom Hollander, Allen Leech, Jess Radomska, Aaron Mccusker, Max Bennett, Michelle Duncan, Ace Bhatti, Charlotte Sharland Extrat:

• THE COMPLETE LIVE AID MOVIE PERFORMANCE NOT SEEN IN THEATERS
• Rami Malek: Becoming Freddie
• The Look and Sound of Queen
• Recreating Live Aid

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 6 Keskiarvosana: 4,5
67%
17%
17%
0%
0%

Hyvä elokuva oli. Huumori oli kyllä sitä parasta antia.

Maailman paras leffa. Rakastan Freddien ääntä ja persoonaa. Kunhan saan DVD n kotiin katson sen viisi kertaa putkeen. Itken ja nauran, nautin mahtavasta musiikista. Miss you Freddie

Musiikki on huikeeta. Rami Malek yllättää pääosassa. Nupit kaakkoon!

Loistava elokuva.

Bohemian Rhapsody on elokuvana hyvin kaksijakoinen, sillä vaikka se onnistuu loistavasti eritoten näyttelijävalinnoillaan, sekä Queenin loistavan musiikin tuomisessa valkokankaalle, se myös ottaa hyvin paljon taiteellisia vapauksia tarinan kertomisessa. Suurin osa elokuvassa esitetyistä tapahtumista periaatteessa on todellisia, mutta niitä on siirrelty aikajanalla ja osaa väritetty huomattavastikin ilmeisesti dramaturgisista syistä. Tämän takia elokuvalle ei voi antaa täysiä pisteitä. Kokemuksena elokuva jäi silti vahvasti plussan puolelle jo pelkästään musiikin ja täydellisen tarkasti rekonstruoidun Live Aid-kohtauksen vuoksi. Rami Malek ansaitsee kehuja roolistaan Freddienä, mutta vielä hämmentävämpi on Brian Mayta esittävä Gwilym Lee, jota useammankin kerran elokuvaa katsellessa erehtyy luulemaan oikeaksi Mayksi, niin hämmästyttävän yhdennäköinen ja kuuloinen hän on esikuvansa kanssa. Jos olet Queenin superfani ja kaipaat sataprosenttisen tarkkaa kuvausta yhtyeen urasta, katso vaikka palkitut dokumentit Queen - The Days Of Our Lives ja Freddie Mercury - The Great Pretender. Jos sen sijaan kykenet hyväksymään elämäkertaelokuville tyypillisen faktojen muuttelun ja näkemään pääpointit elokuvan värittämän totuuden läpi, suosittelen Bohemian Rhapsodya vahvasti.

Upeasti tehty sekoitus musiikkia ja draamaa, mikä antoi paljon kylmiä väreitä. Näyttelijöiden valinta on mennyt täysin nappiin. Freddien faneille suosittelen ehdottomasti.

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 2 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 1 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 0 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »