Palaa ylös
Indiana Jones Quadrilogy (4 disc)

1 / 1

Indiana Jones Quadrilogy (4 disc)

(4 arvostelut)
19,95
Sisältää elokuvat:   - Indiana Jones 1: Kadonneen Aarteen Metsästäjät - Indiana Jones 2: Ja Tuomion Temppeli - Indiana Jones 3: Ja Viimeinen Ristiretki - Indiana Jones 4: Ja Kristallikallon Valtakunta   INDIANA JONES 1: KADONNEEN ARTEEN ME
  • Toiminta, Seikkailu, Boksi
  • DVD
  • 1981, 1984, 1985, 2008
  • Pohjoismainen julkaisu
Lue lisää

Sisältää elokuvat:

 

- Indiana Jones 1: Kadonneen Aarteen Metsästäjät
- Indiana Jones 2: Ja Tuomion Temppeli
- Indiana Jones 3: Ja Viimeinen Ristiretki
- Indiana Jones 4: Ja Kristallikallon Valtakunta

 


INDIANA JONES 1: KADONNEEN ARTEEN METSÄSTÄJÄT:
Legendarinen sankari Indiana Jones (Harrison Ford) yhdessä kaikkien aikoen suurimmassa elokuvaseikkailussa.

Neuvottelutaitoinen arkeologi ja tämän itsenäinen ja hiemKaren Allen) lähtevät matkaan löytääkseen myyttisen pyhän arkin ennen natseja. Henkeä salpaava kilpajuoksu käy läpi Etelä-Amerikan viidakoiden, Kairon villkaiden katujen ja huippusalaisen sukelllusvenetukikohdan.

Indyn täytyy kestää myrkkyjä, ansoja, käärmeitä ja pettureita päästäkseen maaliin. Arkin voimat pääsevät äkkiä valloilleen ja Indy taistelee pysyäkseen askeleen natsien edellä.

 


INDIANA JONES 2: JA TUOMION TEMPPELI:
Indiana Jonesin kaikkien aikojen tummasävyisin seikkailu.

Indy (Harrison Ford) välttää hädin tuskin väkivaltaisen tappelun shanghalaisessa yökerhossa vain törmätäkseen voimalla Intian sademetsään, jossa pahuuden voimat ovat valloillaan. Kaukaisen kylän lapset on kidnapattu ja heitä käytetään orjina epäinhimillisessä kaivoksessa. Indyn on pelastettava lapset välttääkseen itse saman kauhean kohtalon pahan Kali-heimon kynsissä. Yhdessä uskollisen seuraajansa Short Roundin (Ke Huy Quan) ja vastahakoisen yökerholaulaja Willie Scottin (Kate Capshaw) kanssa Indy päihittää veenhimoiset roistot.

 


INDIANA JONES 3: JA VIIMEINEN RISTIRETKI:
Progissa näemme nuoren Indiana Jonesin (River Phoenixin) tämän ensimmäisessä seikkailussa.

Aikuinen Indy (Harrison Ford) lähtee vaarojen täyttämälle matkalle etsimään isäänsä tohtori Henry Jonesia (Sean Connery). Natsit ovat Pyhän Graalin jäljillä ja ovat kidnapanneet Indyn isän, joka on alan johtavia asiantuntijoita maailmassa.

Indy taistelee rottia vastaan Venetsian katakombeissa, selviytyy ilmataistelusta natsien lentäjä-ässää vastaan ja päivittää eteenpäin kiiltävän tulittavan taisteluvaunun.

Graalin voima joko ottaa tai antaa elämän - Indy ja hänen isänsä kamppailevat kelloa vastaan...

 

 

 

INDIANA JONES 4: JA KRISTALLIKALLON VALTAKUNTA:

Uusi Indiana Jones -seikkailu käynnistyy keskellä erämaata vuonna 1957 - kylmän sodan riehuessa pahimmillaan. Indy ja hänen apurinsa Mac (Ray Winstone) ovat juuri paenneet täpärästi pahansuopien neuvostoagenttien kynsistä syrjäisellä lentokentällä.

Nyt professori Jones on palannut kotiin Marshall Collegeen - mutta huomaa joutuneensa ojasta allikkoon. Yliopiston dekaani ja hänen hyvä ystävänsä (Jim Broadbent) kertoo, että Indyn viimeisimmät tempaukset ovat saattaneet hänet epäilyksen alaiseksi ja että hallitus on painostanut yliopistoa erottamaan hänet.

Ollessaan poistumaisillaan kaupungista Indiana tapaa nuoren kapinallisen nimeltä Mutt (Shia LaBeouf), jolla on seikkailija-arkeologille sekä kaunoja että ehdotus: jos Indiana Jones auttaa häntä äärimmäisen henkilökohtaisin panoksin ladatussa tehtävässä, Indy voi hyvinkin saada käsiinsä yhden kaikkien aikojen suurimmista arkeologisista löydöistä - legendaarisen Akatorin kristallikallon, johon on aina liittynyt salaperäistä kiehtovuutta, taikavoimia ja pelkoa.

Kun Indy ja Mutt sitten suuntaavat matkansa Perun syrjäisimmälle kolkalle - muinaisten hautojen, unohdettujen tutkimusretkeilijöiden ja tarujen kultaisen kaupungin maahan - heille käy pian selväksi, etteivät he ole asialla yksin. Myös neuvostoagentit ovat kristallikallon jäljillä.

Heidän päällikkönään on jääkylmä ja kuolettavan kaunis Irina Spalko (Cate Blanchett), jonka johtama valioyksikkö etsii kaikkialta tarunhohtoista kristallikalloa - he nimittäin uskovat, että sen avulla Neuvostoliitto voi nousta hallitsemaan koko maailmaa... kunhan vain kallon salaisuudet selvitetään.

Niin Indy ja Mutt joutuvat pakoilemaan häikäilemättömiä neuvostosotilaita, kulkemaan mysteerin kivistä polkua ollen kaiken aikaa varuillaan vaarallisten vihollisten ja epäluotettavien ystävien varalta sekä ennen kaikkea estämään kristallikalloa joutumasta vääriin käsiin.

 

Katso lisää tuoteryhmästä Elokuvat
Formaatti Dolby Digital 5.1
Ääni Englanti
Tekstitys Tanska Suomi Norja Ruotsi
Laji Toiminta Seikkailu Boksi
Formaatit DVD
Alkuperäinen otsikko Indiana Jones - Quadrilogy Collection Box (4 disc)
Johtaja Steven Spielberg
Tuotantovuosi 1981, 1984, 1985, 2008
Näyttelijöitä Cate Blanchett Harrison Ford John Rhys-Davies Kate Capshaw Paul Freeman River Phoenix
Elokuvaformaatti Anamorphic
Kesto 464
Alue 2 (Eurooppa)
Ikäraja Yli 15
Julkaisu Pohjoismainen julkaisu
EAN 7332431030893
J

Jokkeri

kuukausi sitten

Ei mittään, vanhat tutut seikkailuleffat samassa paketissa. Ostin talteen, kun sattuneesta syystä puuttuivat kokoelmasta.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

7 vuosia sitten

Halpa, ja täydellinen boxi

A

Anonyymi

7 vuosia sitten

Todella hyvä boksi, kaikki neljä elokuvaa edullisesti!

A

Anonyymi

9 vuosia sitten

Idiana Jones Quadrilogy, laadukasta seikailu viihdettä, etenkin perheen teini-ikäisen mieleen.