Jouluelokuvat

Elokuvia, joilla virittäydyt joulutunnelmaan

Mikäli et ole vielä päässyt oikeanlaiseen joulutunnelmaan, meiltä löydät monia hyviä jouluelokuvia herättämään sisäisen Grinchisi. Tarjoamme laajan valikoiman sekä uutuuksia että klassikoita, uusimmista animaatioista romanttisiin elokuviin.

Jo pelkästään jouluaatosta kertovia elokuvia on monia, ja tietenkin Aku Ankka ja hänen ystävänsä. Mutta miksi tyytyisit pelkästään tähän? Joulunalusaika on ainutlaatuista aikaa, jolloin tuoksuvat herkut ja tunnelma on sekä lämmin että ihana. Joulussa on kyse niin paljon muustakin kuin vain aaton vietosta. Joulu on tarkoitettu vietettäväksi perheen ja ystävien kanssa ja miksipä et uppoutuisi amerikkalaiseen jouluklassikkoon New Yorkissa.

Vanhoista klassikoista moderniin jouluromantiikkaan

Jouluelokuvat ovat jo oma kategoriansa, mutta sen alta löytyy vielä monia eri alakategorioita, jotta sinun on helppoa valita suosikkisi. Jotkut haluavat nauttia joulun runsaudesta amerikkalaiseen tapaan, kun taas toiset suosivat ruotsalaisia jouluelokuvia.

Jos pidät jännityksestä ja seikkailusta, meiltä löydät monia thrillereitä ja toiminta-elokuvia katsottavaksi loman aikana. Puhumattakaan draama-klassikoista ja komedioista. Jokaisesta kategoriasta löytyy varmasti ainakin tusina elokuvia katsottavaksi ennen jouluaattoa.

Jouluun ei voi koskaan kyllästyä, päinvastoin, joulun tunnelma ja ilo jatkuvat aina pääsiäiseen asti. Vinkkimme on yksinkertainen – joulu on pelastettu monilla ihanilla jouluelokuvilla, jotka säilyvät monia vuosia.