Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Lasten luontosarjat 4-DVD-Box

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Lasten luontosarjat 4-DVD-Box

(0)
Kirjoita arvostelu

DVD

Lasten luontosarjat 4-DVD-Box
Lasten luontosarjat 4-DVD-Box
9,95 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    alkaen 3 arkipäivä
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Perhe, Tv-sarja, Boksi, Suomalaiset, Lapset
  • DVD
  • 1994-2003
  • Suomalainen kansi

Lasten luontosarjat -kokoelma sisältää yli 100 ohjelmaa kotimaamme eläimistä ja kasveista niiden omissa elinpiireissään. Luontokuvaaja Kari Hautasen upeita luontokuvia Suomen nisäkkäistä lapsille. Pikku Kakkosesta tutuissa lasten luontodokumenteissa tulevat kotimaamme eläimet ja luonto houkuttelevasti ja viihdyttävästi tutuiksi.

Vikkelät tassut

Tiedätkö, mitä siili tekee talvisin? Entä vaihtaako orava karvaa? Kuka asuukaan kesähuvilalla lumen tultua? Mikä on poron herkkuruokaa? Tai montako huonetta on majavan pesässä? Vikkelät tassut -sarjassa tutustutaan Eno Elmerin opastuksella sekä pihapiiristä tuttuihin että vähän vieraampiinkin nisäkkäisiin.

Tsirlips

Sarjassa tarkastellaan suomalaisten siivekkäiden elämää Eno Elmerin opastuksella. Eno kiikaroi lintuja milloin missäkin ja nähdyiksi tulevat mm. ruokansa joen pohjasta sukeltava koskikara, uljaiden kurkien tanssi, kyhmy- ja laulujoutsen, peipon pesä pienine poikasineen sekä Lapin tuntureilla asustavat linnut ja maamme pienin lintu hippiäinen.

Kenen koti

Miltähän näyttää sinitiaisen kotona? Oletko koskaan tavannut nutipäätä? Muurahaisten kotona vasta riittääkin vilinää ja vilskettä. Ampiaisillakin on kotipesässään melkoinen touhu ja tohina.

Meidän eläinystävämme

Meidän eläinystävämme viihtyvät kaikki omissa elinympäristöissään: kana ja kukko kanalassa, lehmät laitumella ja navetassa, emakko porsaineen sikalassa, mutta entäpä vähän harvinaisemmat eläimet. Missä viihtyy villisika poikasineen?

Kukasta kukkaan

Tunnistatko leskenlehden, horsman tai orvokin? Mitkä kukat viihtyvät meren rannalla? Entä onko tunturillakin elämää? Lasten luontodokumentissa käsitellään erilaisia kukkalajikkeita, kukkien kasvua ja kasvuympäristöä aina Lapin tunturikasveista saariston merellisiin kasveihin. 

Formaatti:
Dolby Digital 2.0
Ääni:
Suomi
Laji:
Perhe
Tv-sarja
Boksi
Suomalaiset
Lapset
Formaatit:
DVD
Alkuperäinen otsikko:
Lasten luontosarjat 4-DVD-Box
Tuotantovuosi:
1994-2003
Näyttelijöitä:
Ransu
Elokuvaformaatti:
4:3 (1.33:1)
Kesto:
630
Alue:
2 (Eurooppa)
Ikäraja:
S
Julkaisu:
Suomalainen kansi
EAN:
6416415652149

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>